در اصل توسط rezael پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
این منفی عجیب بازار ارتباطی با کنور نداره چون مثلا ومعادن هم منفی هست!!!یا سهمهایی که یه جورایی به کنور ربط دارن هم منفی هستن نمیدونم بازار امرزو تو چه فکریه؟!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین منفی عجیب بازار ارتباطی با کنور نداره چون مثلا ومعادن هم منفی هست!!!یا سهمهایی که یه جورایی به کنور ربط دارن هم منفی هستن نمیدونم بازار امرزو تو چه فکریه؟!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ذوب آهن که امروز رو سفیدمون کرد! با سر داره میاد پایین! فباهنر هم که خیلی فکرها در موردش کردیم امروز 4 درصد منفیو به امید خدا نوش جان میکنه!
وصنعت هم ... سهم کاملا مزخرف! نقش یک سیب زمینیو تو بازار بورس ایفا میکنه!
والا بخدا !!!
سبد من فعلا خگستر خاذین خبهمن بدک نیستن
ذوب آهن هم تو سودم ولی دیروز کجا و امروز کجا :( ولی احتمال زیاد فردا باز برمیگرده شاید الان تو اصلاح باشهپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین منفی عجیب بازار ارتباطی با کنور نداره چون مثلا ومعادن هم منفی هست!!!یا سهمهایی که یه جورایی به کنور ربط دارن هم منفی هستن نمیدونم بازار امرزو تو چه فکریه؟!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوستان فرصت خریدتان را ازد ست ندهیدخرید را باید در این بازار انجام داد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
خرید سنگین بتراس به خاطر عبور از مقاومت 336 تومان با این حجم زیاد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
فروش خبهمن
آقا این منفیا اگه بخاطر پایین اومدن دلاره پس یه زحمت بکشید دارویی بخرید
ما که نفهمیدیم دلار بالا میره دکوثر پایین میاد دلار پایین میاد دکوثر پایین میاد
تازه جالبیش این بود که امروز یکی دکوثر رو تقریبا صف فروش کرد
نظر
-
خرید صبا نور با انلاین دمم گرم.
با اینکه دو تا انلاین جلوم باز بود . یکیش خراب شد یکیش گرفت ;)///
نظر
-
چقدر سریع انجام شد خدایی! جالب بود من روی 15000 اردر گذاشته بودم دیدم اینها رفتند بالا بی خیال شدم کنسل کردم بعد 2ثانیه بعد همون 1500 عرضه کردند! قسمت نبود دیگه!! منم به جاش رفتم رایانای 437 تومانیم رو پس گرفتم!!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر