در کل بنده منفی بودن بازار امروز رو درک نکردم !!!اگر قرار به این اوضاع باشد همون بهتر که شرایط مثل قبل از مذاکرات 5+1 باشد حئاقل رفتار بازار دستمون بود یعنی چی دیروز این همه پول ریختن توبازار امروز دوباره پول از بازار کشیدن بیرون!!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدر کل بنده منفی بودن بازار امروز رو درک نکردم !!!اگر قرار به این اوضاع باشد همون بهتر که شرایط مثل قبل از مذاکرات 5+1 باشد حئاقل رفتار بازار دستمون بود یعنی چی دیروز این همه پول ریختن توبازار امروز دوباره پول از بازار کشیدن بیرون!!!قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postوقتی متوجه بشین که 4تا پرتفو دستشونه که هرکدوم اندازه 200تا لپ تاپ میارزه بیشتر پی به زرنگیشون میبرین[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
:^oدر اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postدکتر راستی بدخواه داشتی بگو کیه عکسشو پاره کنم...
آقا یه چیز بگم از خنده بترکین داشتم رادیو گوش میکردم دیدم صالح آبادی داره صحبت میکنه مجریه ازش پرسید شاخص از اول سال افت کرده صالح ابادی گفت نه اول سال شاخص 25 هزارو خورده ای بوده الان که من در خدمتتونم 26664 واحده .یعنی واقعا برای خودم متاسفم که در بورسی کار میکنم که مدیرش نمیدونه شاخص 27 هزارو 245 واحده.
...باز قپی اومدی...یه کانکتور اچ تی سی نداری اصلا بگو ببینم تو والدینت میدونن داری خریدو فروش سهم میکنی....;):^o
...حمید مچ باش با من....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postدکتر راستی بدخواه داشتی بگو کیه عکسشو پاره کنم...
آقا یه چیز بگم از خنده بترکین داشتم رادیو گوش میکردم دیدم صالح آبادی داره صحبت میکنه مجریه ازش پرسید شاخص از اول سال افت کرده صالح ابادی گفت نه اول سال شاخص 25 هزارو خورده ای بوده الان که من در خدمتتونم 26664 واحده .یعنی واقعا برای خودم متاسفم که در بورسی کار میکنم که مدیرش نمیدونه شاخص 27 هزارو 245 واحده.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...نه بابا....دمت گرم بچه زرنگ...200 تا لپ تاپو با چه دلاری حساب کردی...نوش جانت داداش خدا بیشتر کنه ...
اینجاست که آدم احساس میکنه بره همون لپ تاپ که هیچ یه 4تن موز بخره بهتر از اینه که از طرف بازار یه علامت ناجور تقدیمش کنن.
از رشد 90% قیمت موز از عید تا به حال که خبر دارین ؟
آره قربونش بچه زرنگ به اونا میگن نه ما که چشمون در میاد از تحلیل و حساب کتاب آخرشم یه زرشک بلورین تقدیم سهامدار جز میکنن .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
سلام دوستان
من امروز امد میدکوی خودمون تبدیل به سهم دیگری بکنم (وپترو - البته شنبه هم خریده بودم) بعد وپترو که بسته شد و ... :(
از اون طرفم میدکو نزدیک 3% منف خورد و از 221 تا 215 امد
تا 4 دقیقه به پایان بازار هم پشت سیستم بودم که بلند شدم رفتم
الان نگاه می کنم می بینم در حدود 200 هزار تا تو صف 232 هستند و اخرین معامله هم 232 بوده برای میدکو
دوستان می دونند چه اتفاقی افتاده ؟؟؟
(خوب شد نفروختیم و تبدیل به وپترو نکردیم :))سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
-
امروز کلا بازار بیخودیه! نه مثبتش مثبته ! نه منفی هاش منفیه که آدم بخره!
حالت بلا تکلیف داره!! فکر کنم تا 3 خرداد همینجور درجا بزنیم!
واسه سهمهایی که من رصد میکنم اینجور به نظر میرسه ! #:-sما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postامروز کلا بازار بیخودیه! نه مثبتش مثبته ! نه منفی هاش منفیه که آدم بخره!
حالت بلا تکلیف داره!! فکر کنم تا 3 خرداد همینجور درجا بزنیم!
واسه سهمهایی که من رصد میکنم اینجور به نظر میرسه ! #:-s
نظر
نظر