ساختمانيهاي وساخت ثامان ثنوسا صف خريد
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
بابک جان حواسشون هست اتفاقا، سهمی که سود سال آیندش ۱۲۰ تومانه ۲۳۰+۱۰۰=۳۳۰ نمی ارزه؟;)در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستای بابا به حق تقدم ولساپا سود تعلق نمیگیره
دوستان با قیمت فعلی خود سهم بیشتر از ۲۰۵ تومان نخرند
مثل اینکه یه سری حواسشون نیست!!!!!!!!!۱إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من نگفتم نمی ارزه ؟!!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستبابک جان حواسشون هست اتفاقا، سهمی که سود سال آیندش ۱۲۰ تومانه ۲۳۰+۱۰۰=۳۳۰ نمی ارزه؟;)
من همچین حرفی زدم
خوب خود سهمو رو ۴۱۰ میخریدند که به نفعشونه
۲۰۰ تومان = ۱۰۰-۱۱۰(سود)-۴۱۰ (قیمت خود سهم)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
هرچی ساختمونیه با پی به ای ۴و۵و۶و۷و.... رو مثبت کاملند اونوقت اس پ این همه عرضه داره! فکر کنم ۲-۳ میل بیشتر نداشته باشه این فروشندشدر اصل توسط mohseni۱۳۵۳ پست شده است مشاهده پستساختمانيهاي وساخت ثامان ثنوسا صف خريد
ان شالله شرش کم بشه امروز!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ولساپاح برای ۲۲۰ نشستیم...........
تصحیح میکنم بین ۲۰۰تا۲۱۰ بیشتر نمی ارزهآخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ ۱۳۹۱/۰۱/۳۰، ۱۰:۱۴.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
محسنی جان سرمایه گذاری کارکنان بانک فروشندست ۲.۴ میلیون هم بیشتر نداره شکر خدا!در اصل توسط mohseni۱۳۵۳ پست شده است مشاهده پستياسر جان واقعا حرف شما متين هست كي داره عرضه ميكنه اينطوري رو سهم :((
سهامدار عمده هم کاری به کار سهم نداره کلا
دقیقا سهم فقط به خاطر ارزنده بودنش بالا میره و تازه اول راهشهو البته چون درصد سفته بازی توی سهم متاسفانه خیلی پایینه حرکت های انفجاری کمتر داره اما واقعا کم ریسکهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تجربه من :هر وقت سهمی خستم کرد و فروختم با ضرر از چند لحظه بعد صف خرید شده. الان هم سکاب دارم و واقعا خستم کرده ولی جرات فروش هم ندارم و توی ضرر هم هستم.در اصل توسط hogo_wave پست شده است مشاهده پستفروش سکاب باضرر
دیگه خستم کرده بود
نظر
-
بجای سکابا ذوب از صف خرید گرفتم نمیدونم ایشالا که خوب باشهدر اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستتجربه من :هر وقت سهمی خستم کرد و فروختم با ضرر از چند لحظه بعد صف خرید شده. الان هم سکاب دارم و واقعا خستم کرده ولی جرات فروش هم ندارم و توی ضرر هم هستم.
نظر

نظر