در اصل توسط hogo_wave پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خیلی قشنگ جمع شد اونی که داد انشالله در ضرر نداده باشه.قانون ماندن همیشگی در بورس:
۱-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
۲- مدیریت سرمایه( بیش از ۵ درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
۳- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
۴- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
۵- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
۶- صبور بودن.
-
وساپا ۲۱۶۰ ریال
کی باورش میشد؟؟
البته با این مدیر عاملش که حرکتش لاک پشتیه خب به غیر از این هم نباید میشد!!
معلوم نیست داره چی کار میکنه؟؟
وساپای ۲۰۰ تومنی خیلی عالیه
یادش به خیرThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خرید پله اول وملت و رکیشکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
جالبه
چافست صف فروش
کگل صف فروش
وملت صف فروش
البته از کگل دیگه انتظار نداشتم ولی اون دو تای دیگه اصلا" معلوم هم بود صف میشوند
همه بازار اکثرا" منفیند
جون میده برا خرید
البته فردا و پس فردا بخرید بهتره
عجله نکنیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
فک کنم کمی پیچیده شد بازی وملت.در اصل توسط hasa پست شده است مشاهده پستخیلی قشنگ جمع شد اونی که داد انشالله در ضرر نداده باشه.
البته باید ببینیم صف فروش جمع میشه یا نه///
نظر
-
بازی رو به جلوست نگران نباش آخر وقت همه جمع میشه.در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستفک کنم کمی پیچیده شد بازی وملتقانون ماندن همیشگی در بورس:
۱-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
۲- مدیریت سرمایه( بیش از ۵ درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
۳- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
۴- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
۵- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
۶- صبور بودن.
نظر
-
-
ودی صف خریددر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستخرید ودی
منتظر صف خرید ثنوسا و ثامان با تخلیه فروشندگان
ثامان رو صف شده بدونید
میریم برای صف ثنوسافراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
امروز سهم هایمان را در منفی و بعضا در صف فروش میفروشیم و فردا یا نهایتا پس فردا در صف خرید همین سهمها قرار میگیریم.
آقا یا خانمی که ومعادنو ۳۶۰۰ به من فروختی، یا وساپا را ۲۱۶۰ فروختی ، یا فاراکو ۱۶۷۰ فروختی یا خیلی از سهمهای دیگه،
امیدوارم در ضرر نفروخته باشی و بتونی سهم بهتری بخری یا با محاسبه کارمزد سهمتو جایگزین کنیمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
جه نقره داغ شدن فروشنده های جو گیر ثامان :dدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستودی صف خرید
ثامان رو صف شده بدونید
میریم برای صف ثنوساجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
مثل ذوب آهن می شود. p/e =۵.۶ در بین بیمه ای ها اکازیون خوبی است. فردا هم بسته می شه برای مجمع و ۲۵۰ریال تقسیم می کند.>:D<در اصل توسط rezael پست شده است مشاهده پستامیدی به بپاس هست؟ مث ذوب آهن میشه یا مث وپاسار؟!
فکر کنم یه هفته ای مثبت بشه بعد بریزه نه؟
نظر

نظر