تو نماد سرود هم فروشنده حقوقی خوب داره میریزه 270 رو نقطه سیبل کرده فکر کنم همون اعتضاد باشه ، حالا چرا ؟ نمیدونم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postحامد جان از شما بعیده برادر من
500 تا بیشتر نمیدن
500 تا 2280 ریال میشه به عبارتی 1140000 ریال که اگه 20 درصد هم سود کنه خالص میشه
بیست و دو هزار و هشتصد تومان که پول سه تا ساندویچه
:))آخرین ویرایش توسط حامد؛ 2012/04/24, 11:01.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postبابك جان واسه همين داغ شدم اين ديگه عذرميخام نهايت گدا صفتيه كه برا 500دونه بخان بخودشون زحمت بدن
این رو هم اشتباه می کنی
الان من نخریدم شما نخریدی یه هو دیدی چندین هزار نفر نخریدند
برای اونا گدا صفتی نیست برای اونها 20 درصد تعداد زیادی سهم مبلغ قابل توجهیهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
فروش قپیرا به صف
خرید ونفت از صف فروش
فروش شپدیس
اضافه کردن کنورآخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2012/04/24, 11:13.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post3500 بدن من تک میشم روش ولی نمیدن
سهامدارها رو 3500 تومان خوب می خریدند ولی آخریهاش 3440 تا 3450 هم خیلی دادند ما که پول زیاد نداشتیم 5000 تا رو 3500 تومان خریدم خوش به حال پولدارها و اونهایی که اعتباری کار می کنند بابا یکی از دوستان که تو تهران میدونند کدوم کارگزار اعتباری میده یه کارگزار معرفی کنه دیگه به خدا گردش حسابم هم خوبهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postآقا بابک گل
سهامدارها رو 3500 تومان خوب می خریدند ولی آخریهاش 3440 تا 3450 هم خیلی دادند ما که پول زیاد نداشتیم 5000 تا رو 3500 تومان خریدم خوش به حال پولدارها و اونهایی که اعتباری کار می کنند بابا یکی از دوستان که تو تهران میدونند کدوم کارگزار اعتباری میده یه کارگزار معرفی کنه دیگه به خدا گردش حسابم هم خوبهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
رسیدن میانگین فولاژ به 337 نمیدونم چم شده جدیدا سهم قیمت بالا میخرمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
استاد هولی هم رفت .بنظرم رفتار درستی با ایشون نشد.من تا حالا ایشون رو درگیر حاشیه بازی ندیده بودم
ایشون به این سایت خیلی خدمت کردند . امیدوارم دوباره با تدبیر مدیران و دلجویی از ایشون برگردن
نظر
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postاستاد هولی هم رفت .بنظرم رفتار درستی با ایشون نشد.من تا حالا ایشون رو درگیر حاشیه بازی ندیده بودم
ایشون به این سایت خیلی خدمت کردند . امیدوارم دوباره با تدبیر مدیران و دلجویی از ایشون برگردنما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر