وتوکا را هم در 314 که عبور کرد خارج شدم.معنیش همون تحلیل محسن جان بود. پایان موج پیشرو
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
فروش ته مونده سنوین با 5% درصد ضرر
ودی هم اگه بخرند با همین مقدار ضرر می دم میره!
همه سهم های پی به ای بالای 4 رو می خوام رد کنم بره کم کم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام من نميتونم سايت http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111 رو باز كنم لطفا كمكم كنيد.از كدوم سايت ديگه ميشه تابلو معاملات رو ديد؟
نظر
-
یه سهم نسبتا خوبی هست که منتظرم موج2 تکمیل بشه!! امروز خیلی تلاش کردم از صف فروش نخرم که موفق شدم :d
در صورت واکنش صحیح روند سهم معرفی میکنم.......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
فروش حتایدهای 325 تومانی فردا هم شسم هام رو در مثبت کامل میدم میره تکمیل خرید دارویی تو بازار منفی باید دنبال سهم کوچک بود دیگه فعلا همیندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
من موندم رایان سایپا چرا تو این قیمت ها معامله میشه
تصورم اینه او آقا زرنگه سهم رو کم حجم میکشه پایین در عوض
همزمان حق اش را پرحجم جمع می کنه
به نظرم تو کارشم تو این چند روزه خوب عمل کرده
فقط کافی حجم رایان رو با حق اش مقایسه کنیدشکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
نظر
-
در اصل توسط امید1386 پست شده است View Postمن موندم رایان سایپا چرا تو این قیمت ها معامله میشه
تصورم اینه او آقا زرنگه سهم رو کم حجم میکشه پایین در عوض
همزمان حق اش را پرحجم جمع می کنه
به نظرم تو کارشم تو این چند روزه خوب عمل کرده
فقط کافی حجم رایان رو با حق اش مقایسه کنیددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postالبته امید جان من هم بدجوری تو نخ این سهم هستم ولی فکر کنم این حرکتی که گفتی کار یه نفر نباشه من احساس میکنم گروهی پشت این تحرکات هستند!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
این هلدبنگ خلیج فارس کی قراره بیاد؟ قبلش بفروشیم که بازار رو منفی میکنه .
بازار همینجوری منفی هست و کشش نداره وای به حال اونکه واسه اون باز بخوان نقد کنن.///
نظر
نظر