در اصل توسط hossein sh پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
-
امروز کمی وساپا که چند روز پیش خریده بودم رو با زیان جزئی فروختم به دلیل خبر تخلفات واگذاری سایپا که در مجلس قرائت شد و ممکنه حواشی زیاد بشه اگرم دیدم که اثر نداره شاید بالاتر سوار شدم چون افت زیاد داشته اما حوصله این حواشی رو دیگه نداشتم!
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postچرا کطبس داره سهامداران را بیچاره میکنه معاملات هم خوب دست به دست میشه هدف هم 610 هستش مشکلی نیست .
نظر
-
فروش وبملت - خرید ثنوسالا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
دیروز نوسازی را فروختم چون از سخت اژن ترسیدم اما امروز که دیدم این خریدار هیچی جلودارش نیست ما هم همسو با وی شدیم هم سخت اژن خریدم نیمی از ثنوسای فروخته شده دیروز را جایگزین کردم**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postدوست عزیز معاملات وساپا هم خوب دست به دست میشه مثل کطبس. منتها تا حالا مرتب ریخته. به نظر شما فردی که بالای 600 کطبس خریده الان کطبس 510 تومان معامله میشه، خیلی راحته اصلاً مشکلی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!قانون ماندن همیشگی در بورس:
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postدوست عزیز شما یک چیز را فراموش کردی بورس بازی یک شغل تخصصی هستش کسانی موفق هستند که بتون کجا وارد بشوند و کجا خارج این که کطبس که میگی من قبل عید در 512 خریدم و در 570 تخلیه کردم الان هم موقعیت خریده و اولین هدف 610 بعد اصلاح دوباره به هدفهای بالاتر این ذات بورسه . شما اگر نگاه کنی در نمودار روزانه شروع روند دوم هستیم ودر نمودار هفتگی شروع روند سوم.
در هر صورت از مصاحبت با شما خوشوقتم. امیدوارم که نه تنها برای شما بلکه برای سایرین نیز سود خوبی داشته باشه.
نظر
-
بایددیدبازارامروز درمیانه های راه بازار مثبت برای هفته بعد را کمی
نمایان تر بکند یه نه؟
امیدوارم فشارخرید خوبی را شاهد باشیم .
واصلاح های قیمتی نیز سریع به پایان برسد .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
خرید ولیز در نقطه 192 حمایت زده .قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
خرید رایان ح روی 1810 و فروش روی 1860 :d
قربونش برم نوسانم میده تازه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر