خرید وساپا -4
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
فروش نصف ونفتکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Postبرای فروش وگستر چه قیمتی رو در نظر دارید؟!
البته میدونم هنوز خرید نکردید. ;)
علت خرید که در تصویر مشخص هست فروشم بستگی به خط مقاومت سفید رنگ داره در چارت قیمت و RSI !!
چند روز پیش 292 و 300 خرید داشتم ........
نظر شخصیکنید:D
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postخرید تایدواتر (حتاید)
خوب اونایی که نمیدونن چرا 370 خریدن تو این چند روز عرضه کردن البته اگه نگهداری میکردن برای میان مدت حتما با سود خارج میشدند.
سهم پولبک رو انجام داده و باید برگرده البته منفی امروز مقداریش بخاطر جو عمومی بازار بود و تعطیلی های پیش رو
ولی با یه نگاه ساده به پی بر ای حتاید و مقایسه اون با هم گروهی ها میتونه براحتی ارزشمند بودن سهم رو اثبات کنه
حالا یه نگاه به پی بر ای گروه حمل نقل بندازیم بد نیست
پی بر ای گروه حمل و نقل در مورخه 10 خرداد 91
حتاید =4.4
حتوکا =6.2 {البته مقداری از سود حتوکا غیر عملیاتی میباشد}
حکشتی = 22.6
حپترو = 17.6
توریل = 7.9
خوب فعلا حتاید پایین ترین پی بر ای تو گروه رو داره و پتانسیل خوبی برای صعود
1-نزدیکی مجمع و تقسیم بالای سود نقدی
2-عرضه حبندر در فرابورس و افزایش ارزش بازار حتاید و افزایش سود اوری حتاید
3-در حال انجام بودن مراحل پذیرش شرکت رهیاب رایانه گستر {از زیر مجموعه های حتاید }در فرابورس
4-برنده شدن حتاید در مناقصات جدید که احتمالا بزودی اعلام میشه
5-قیمت امروز سهم 339 تومن {صرفا جهت یادگاری }
تأکید مشاور آلمانی بر ارجحیت تایدواتر
طراح طرح جامع بنادر بازرگانی ایران، بر لزوم حضور تایدواتر در بندر شهیدرجایی تأکید کرد.
به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه، شرکت hpc آلمان بعنوان مشاور فعلی بندر هامبورگ و طراح طرح جامع بنادر بازرگانی ایران، در نامه ای به شرکت تایدواتر خاورمیانه اعلام کرد: با توجه به تجربه شرکت تایدواتر در بندر شهیدرجایی و انجام عملیات گسترده کانتینری در این بندر، شرکت تایدواتر تنها گزینه اپراتوری ترمینالهای کانتینری در بندر شهیدرجایی است.
بنابراین گزارش، با افتتاح رسمی فاز دوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی ظرفیت این بندر به بیش از 6.4 میلیون teu کانتینر رسیده و از دیدگاه کارشناسان خارجی حضور تنها یک اپراتور با تواناییهای گسترده در انجام این عملیات وسیع برای بندر شهیدرجایی و حفظ موقعیت جهانی آن، لازم و ضروری است.
بنابراین گزارش، شرکت hpc آلمان تاکنون بعنوان مشاور سازمان بنادر و دریانوردی طی سالهای اخیر، مشاور منطقه آزاد قشم در احداث بندر کاوه، مشاور منطقه آزاد کیش، مشاور منطقه ویژه اقتصادی عسلویه و ... نیز بوده است.
نظر
-
اوه . اوه . ما که امروز تو بازار نبودیم. با دوستامون بودیم امروزوووووووووو
چی شده بود همه قرمز بود باز الان که دارم میبینم . پس ما فردا هم نگاه نکنیم بازارو بهتره ........ فک کنم . دارم فکر میکنم چه جوری تو این بازار سود کنیم از این به بعد .........///
نظر
-
-
-
سلام دوستان من نميتونم سايت http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...eHolderId=7851 رو باز كنم.براي ديدن تابلو قيمتها لطفا راهنمايي كنين از چه سايتي استفاده كنم. با تشكر[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام دوستان من نميتونم سايت http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...eHolderId=7851 رو باز كنم.براي ديدن تابلو قيمتها لطفا راهنمايي كنين از چه سايتي استفاده كنم. با تشكر
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام دوستان من نميتونم سايت http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...eHolderId=7851 رو باز كنم.براي ديدن تابلو قيمتها لطفا راهنمايي كنين از چه سايتي استفاده كنم. با تشكر
نظر
نظر