خروج کامل از واتی گفتیم نقد بمونیم که وقت شکاره :d هر چند فروشش اشتباه بود. چون نقشه ها دارن برای این سهم گوبا و گرنه کسی دست به صف فروش نمیزد امروز ;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
تکمیل خرید شمواد در 104 برای هدف 125.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
-
پیام تبریک احمدی نزاد به مناسبت روز معلم به یکی از معلمها
ثلام موعلم ازیظم از اینکه صوات به من یاد دادید مطشگرم من علان دکطر شدم شاح عیران یادط اصت به خاتر دیکطه به من سفر دادی ووست کلاص خاباندی وفلکم کردی هالا من به طلافی کارط مردم عیران را فلک میکونم اما من باضم دوصتط دارم ای مو علم ازیظم مهمود عهمدی نجاط
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان حدود 2000 حق کروی دارم آخرین روز واریزیها امروز است پولش را واریز کنم بهتر است یا خود شرکت بفوشد خواهشا پاسخ دهیدجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
فروش سنگین کبافق (10 تا):d
گفتم باب امروز رو باز کنم با این حرکت! البته مشخصه که همه دارند رصد می کنند بازارو، نمی دونند بخرند یا بفروشند;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر