کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اول به ما بگو وتوکا چند تا توریل داره؟ ;)
به نظرم فرقی نداره تعویضش
تحرك ومعاملات درتوريل خيلي بيشتره اينكه 45 يا 55% داشته باشه دربلندمدت حتما موثره ولي يه ضعفي دروتوكا ديده ميشه كه دليلشونميدونم
دوهفته قبل هم باصفي كه توريل داشت وتوكا تارميزد
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
كدخبر: ۳۱۷
تاريخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۶
نسخه چاپي شنیده های بازار:
در مورد شرکت ذغالسنگ نگین طبس شنیده میشود که احتمالا بزودی شاهد معامله بلوکی در این سهم باشیم. طبق شنیده های غیر رسمی, مجموعه بانک پاسارگاد و شرکت زیرمجموعه آن یعنی هلدینگ صنابع معدنی خاورمیانه ( میدکو) برای برطرف کردن نیاز مصرفی ذغالسنگ شرکتهای وابسته ( واحد کک سازی زرند کرمان و نیز شرکت فولاد ایرانیان) , خواهان خرید بلوک 50 درصدی کطبس از شرکت تکادو است. در صورت تایید این خبر از جانب طرفین معامله و نیز وقوع آن, شاهد تحرکاتی در این نماد خواهیم بود.
تحرك ومعاملات درتوريل خيلي بيشتره اينكه 45 يا 55% داشته باشه دربلندمدت حتما موثره ولي يه ضعفي دروتوكا ديده ميشه كه دليلشونميدونم
دوهفته قبل هم باصفي كه توريل داشت وتوكا تارميزد
نمیدونم والا ولی 4 تا وتوکا بخری 3 تا توریل هم جایزه میگیری . حالا شما بگو کدوم ارزنده تره
خریدو فروش حپتروح 110-118
---------------------------------
حپترو قیمت پایانیش در +4 معامله میشد ولی در آخر بازار قیمت پایانیش حوالی -4 فردا معامله شد جالبه حق تقدمهارو 118 میخرن!!!
هرچند که فرق چندانی نداره ولی من باشم تعویض نمیکنم بخصوص تو این قیمتها
کلا بنظرم بهتره فعلا دو سه روز نظارگر باشیم تا ببینیم بالاخره نتیجه این مذاکرات کوفتی چی میشه
من امروز 80 درصد نقد شدم .
خریدو فروش حپتروح 110-118
---------------------------------
حپترو قیمت پایانیش در +4 معامله میشد ولی در آخر بازار قیمت پایانیش حوالی -4 فردا معامله شد جالبه حق تقدمهارو 118 میخرن!!!
انصافا بازهی خوبی تو این سه چهار روز داد من که بی نهایت ممنونم ازش
نظر