در اصل توسط حامد24 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
///
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامید به ایندشون خوبه ..........فقط امروز کل نوسانگیرای بازار مثل اینکه اومده بودن رو قندی ها ...........چند باری نوسان گرفتن ......دیگه کار سخت شد متاسفانه و دیگه باید اصلاح بشن به نظرم :d...........مگه اینکه یه فکری به حال قپیرا کنن .........قپیرا لیدره............ولی باز با دید میان مدت برای خرید موقع اصلاح قیمتی خوبن .......;)
الان دیگه همه فهمیدن قندی ها چین و چی میشن بزار فقط کمی زمان بگذره اون وقت دیگه خود بورسم همسو با اینا حرکت میکنهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامید به ایندشون خوبه ..........فقط امروز کل نوسانگیرای بازار مثل اینکه اومده بودن رو قندی ها ...........چند باری نوسان گرفتن ......دیگه کار سخت شد متاسفانه و دیگه باید اصلاح بشن به نظرم :d...........مگه اینکه یه فکری به حال قپیرا کنن .........قپیرا لیدره............ولی باز با دید میان مدت برای خرید موقع اصلاح قیمتی خوبن .......;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
و البته در مورد قندیها
بنظرم حرف آخر تکنیکال میزنه رالی قثابت از حوالی 300 شروع و تا 330 وقت خرید داد .... در نهایت در قیمت 530 مشخص بود مقاومت سختی پیش رو داره و در خرید اشباع........
320 خرید تا 530 فروش میشه چند % سود !
چندی از دوستان سه شنبه پیش در مورد خروج من از قثابت پرسیدن که در پیام خصوصی گفتم 4 شنبه خارج میشم پس به همین سادگی سود سیو کنیم نه مثل تالار بورس تعصب در مورد سهمی نشون بدیم تا مرز نابودی!!!
موفق باشید.....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
خرید شفارس بدون حد ضرر ..........اومد پایین تر پله ای اضافه میکنم ..........تعدیل این سهم قطعیه بی برو برگرد ........;) دفعه پیش روی 320-330 خریدم و یه به یر خارج شدم ........ببینیم این دفعه چی میشه .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/11, 10:09.///
نظر
-
سلام
من که نقدینگی ندارم و اگر بازار 10% دیگه بیاد بالا تازه من رو سهم هایی که قبلا خریدم به سود میرسم:(
نظر
-
امروز به این نتیجه رسیدم که گروه قند جای زیادی برای رشد دارندیعنی دید بازار این است علیرغم خبر ارز دولتی 1226 ماندن(!!!!) اصلاح قیمت جهانی شکر از 23 دلار به20.55 صف فروش قپیرا (به دلیل عرضه های و تو صا و مقاومت محکم 950) ولی قصفها و قزوین که هیچی قشیر نشان داد رسیدن به 1000 سریعتر از فکرم صورت میگیرد قشهد صف فروش30 هزار تایی در مقابل صفهای خرید بالای 500 هزار تا در این قیمت درمجموع بازار از فروش سهام قندیش میترسید که جا نماند من امروز به این نتیجه رسیدم این قندیها حداقل به پیک قیمتی قبل میرسندو در موج 5 صعودی هستند که حتی کوتاه هم شود باز کلی جای رشد قیمت دارد
نظر
نظر