در اصل توسط yousef پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
دوستان شماره کارت بدم یخورده پول کارت به کارت کنید.ثواب داره بخدا.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postشک نکن یوسف جان! به همه جا دارم زنگ میزنم برای تامین مالی! اعتباری هم که نداریم:(
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postماكه پلوله برداشتيم . ولي ميثم بازارچرا اينجوري شد؟
دوستان همه پولاتون رو نخریدو عجله نکنید . خرید پله ای بدک نیست.
من دلم واسه مپنا میسوزه با اینکه ندارم ......... اخه حیف نبود اون سهم صف فروش بشه !!!!!!!
اصافه کردن پلوله///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postترسو هستن بابا ملت . منم نقد نیستم به زور اونایی که چرت و پرت بودن دارم میفروشم که شکار کنم.
دوستان همه پولاتون رو نخریدو عجله نکنید . خرید پله ای بدک نیست.
من دلم واسه مپنا میسوزه با اینکه ندارم ......... اخه حیف نبود اون سهم صف فروش بشه !!!!!!!
اصافه کردن پلولهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
شمواد خریدیم جزو معدود سهمهای مثبت بازار امید به اینکه بره برای 130 در پله اولدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postاتفاقا 5دقيقه اي رو490 خريدارنداشت بمحض اينكه برداشتم 300 تامعامله شد
خریدار که نشسته الان رو 49 793 هزار تا..........
امیدوارم امروز زیاد معامله نشه رو این قیمت
سفارشات توی سیستم رو نگاه کنید و خود قضاوت کنید در مورد پلوله ببینید توش خبری هست یا نه :))///
نظر
-
-
تو اين بازار يكي از گروههايي كه خوب تونسته دووم بياره ساختموني ها هستنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر