خرید 21000 حق رایان سایپا. باید برم دنبال محل تامین مالیش بگردم حالا:d
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید یه پله بکام 1723 ;) البته فقط به خاطر تحلیل خوب جناب مسلم.
بکام رو باید مخفی بشینی تا بدن پایین :dفک کنم نوسان هم بده فردا///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبابک جان طبق نظر قبلی شما،ریزش مس این سهمو تهدید نمیکنه؟
اینجا ایران است و کافیه یه گزارش بیاد دیگه تمومه
خودتان بهتر از من می دانید
فعلا" وساپا فقط و فقط به خاطر همین گزارشه که یه 15 درصدی تا 18 ام خواهد داد وگرنه قیمت مس جهانی که نزول کرده و کماکان روی حرفم هستم
وساپا رو دو تا حمایت کننده اش مطمئن باشید تا چند روز دیگه تا 230 خواهند برد و این به منزله حمایت از سهمه نه ارزشمند بودن سهم
در هر سهمی حمایت کننده بسیار بسیار مهم است
سهمهای حمایت کننده موفق و پیروز بازار خواهند بود
همین وتوکای بدبخت چون حمایت کننده نداره اوضاعش اینطوری شده
راستی من که صبح 100 هزار تا خریدم بلافاصله هم اعلام کردم
تا 9:28 هم صف خرید نبود
انشاء الله که دوستان هم خریده باشند
موفق و سلامت و پیروز باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
تا انتهای نقدینگی رو وساخت خریدم یه مدت میخوام از نوسان گیری دست بردارم شاید ذهنم ازاد بشه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postتا انتهای نقدینگی رو وساخت خریدم یه مدت میخوام از نوسان گیری دست بردارم شاید ذهنم ازاد بشه!!
نظر
-
فروش مپنا و وساخت، خرید خگسترکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
این هم از قندی ها
فاتحه
مجددا" صف فروش شدند
این هم نوشته من در چند روز پیش:
قندیها:
دوستان خواستم در اینجا متذکر بشم که خیلی خیلی مواظب این گروه باشید و به هیچ وجه همه سرمایه تان را در این گروه سرمایه گذاری نکنید
بنا بر شنیده ها عده ای اقدام به خرید سهام قندی از صفهای فروش امروز نموده اند و یقینا" ظرف چند روز آینده سهامهای قندی مجددا" صف فروش خواهند شد
به نظرتان چه اتفاق خاصی افتاده که صف فروش قندی ها تبدیل به صف خرید شدند؟؟
آیا تنها این موضوع که نتیجه مذاکرات آنچنان مثبت نبوده می بایست موجب صف خرید قندی ها شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلار که چند ماه پیش 1900 تومان بود قندیها صف فروش بودند آیا رسیدن دلار به 1780 یا 1800 تومان می بایست موجب صف خرید قندیها شود؟؟؟
واردات قند و شکر کاهش یافته ؟؟؟ قندیها به کف قیمتی رسیده اند؟
پس چه اتفاقی افتاده است؟
به نظر من که عده ای قصد نوسانگیری حرفه ای دارند که در چنین زمانی و دقیقا" بعد از مذاکرات اقدام به جمع آوری صف فروش قندیها گرفتند
من به هیچ عنوان قصد مطرح کردن این موضوع که سهامهای قندی ارزشمند نیستند را ندارم و واقعا" بعضی سهمها به خصوص قشکر و قپیرا در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده اند
ولی در کل با احتیاط خرید نمایید و تصور ننمایید که رشد قندیها همانند سال گذشته خواهد بود چون تا آنجایی که من اطلاع دارم بعد از چند روز صف های خرید مجددا" به صف فروش تبدیل خواهند شد.
به نظر من دوستانی که امروز و در قیمتهای پایین خریدند سعی نمایند با سود معقول و حداکثر دو روز آینده خارج شوند و طمع نکنند چون اگر قندیها مجددا" صف فروش شوند دیگر فروختن سهامتان آسان نخواهد بود و دیگر حد ضرر هم معنا نخواهد داشت چون وقتی سهم خریداری ندارد چگونه می توان حد ضرر را حفظ نمود ؟
دولت احتمال زیاد دارد که برای پرداخت یارانه ها دلار را فعلا" همچنان بالا نگه دارد ولی قطعا" برای اینکه بگوید اقتصاد را مهار کرده مجددا" قیمت دلار را کاهش خواهد داد .
همین خبر فکر می کنید در اینکه دولت عزمش را جذب کند و بخواهد دلار را ارزان کند تاثیر ندارد؟؟
بهمنی: برخی بانکها مخفیانه ارز دولتی را به بازار تزریق کردند
رئیس کل بانک مرکزی ایران روز شنبه (۶ خرداد) با بیان برداشت جدید از حساب بانکها بابت مابهالتفاوت ارز دریافتی از در دست بودن "گزارشهای مختلفی از انحرافات قابل توجه بانکها در مصرف ارز" خبر داد.
به گزارش ایرنا، محمود بهمنی در نشست تحلیل سیاستهای پولی سال ۹۰ در تهران ادامه داد: «بر اساس مصوبه هیأت دولت، باید ۸۶ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال از حساب بانکها برداشت میشد اما بانک مرکزی یکسوم آن معادل ۳ هزار میلیارد تومان را برداشت کرد.»
بهمنی گفت: «تا كنون گزارشهای مختلفی از انحرافات قابل توجه بانکها در مصرف ارز داشتهایم و ما بررسیهایی انجام دادیم و مشخص شد ارزی كه دولت برای انجام واردات كالا و كنترل بازار در اختیار شبكه بانكی قرار داد، به صورت مخفیانه در مواردی به بازار تزریق شد و هیچ كس نمی پذیرد كه چنین اتفاقی بیفتد و نرخ ارزی به نرخ آزاد فروخته شود.»
رئيس کل بانک مرکزی ایران افزود که این مسئله در دست بررسی است و اگر لازم باشد اسامی "بانکهای متخلف" اعلام خواهد شد. وی همچنین گفت، امکان دارد که ارقام مابهالتفاوت بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان باشد
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر