اضافه كردن يه كوچولو ثتران منظر ۱۸۰ براي دوبل كردن
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خريد ولساپا ح با قيمت ۱۵۶۴ ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت ۱۰۴۱ ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
خوب خریدی مهیار.در اصل توسط mahyar۱۳۵۷ پست شده است مشاهده پستخريد ولساپا ح با قيمت ۱۵۶۴ ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت ۱۰۴۱ ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا
من منتظر ۱۰۲ بودم که ندادنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
والا با اون غلظتی که شما گفتی شریعت من عمرا جرات کنم بگم اشتباه کردی!:-sدر اصل توسط mahyar۱۳۵۷ پست شده است مشاهده پستخريد ولساپا ح با قيمت ۱۵۶۴ ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت ۱۰۴۱ ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا
اما جدای شوخی قیمت فعلی رایان واقعا مفت مفته. ۱۵۶+۱۰۰=۲۵۶ برای سهمی که ۸۵ تومان سود اعلام کرده در بلند مدت فقط و فقط یعنی برد!
کوتاه مدت هم می تونید ان شالله به راحتی قبل پایان پذیره نویسی حق تقدم ها رو ۲۰۰ تومان بفروشید ۳۰ درصد ناقابل بگیریدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
مصطفی این رایان منتظری پی به ای ۱ بگیره که بیای بخریش مرد مومن؟:d حق تقدمش برسه ۱۰۰ تومان جذاب میشه به نظرت یا نه؟;);;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستخوب خریدی مهیار.
من منتظر ۱۰۲ بودم که ندادنإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
چرا فروش تو این روزها اخه؟:( می گذاشتید تو بازار مثبت می فروختید خوب... بعدم این همه سهم پی به ای ۳ ریخته تو بازار! فکر کنید اوراق مشارکت ۳۳ درصدی خریدید خوب!! نمیشه؟!در اصل توسط امید۱۳۸۶ پست شده است مشاهده پستهر چی داشتمو نداشتم با زیان قابل ملاحظه دادم رفت
نیاز به آرامش داشتم
ایشلله تو بقیه عرصه های زندگی موفق باشید:xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسر اگر بخوام دست به خرید بزنم حداقل ۱۰ یا ۱۵ سهم خوشگل جلو چشممه.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستمصطفی این رایان منتظری پی به ای ۱ بگیره که بیای بخریش مرد مومن؟:d حق تقدمش برسه ۱۰۰ تومان جذاب میشه به نظرت یا نه؟;);;)
فعلا دلم میخواد توی فصل امتحانا آرامش داشته باشم وگرنه ولساپا با p/e ئ ۲.۵ اونم دم مجمع(پرداخت سود آنی) چه معنی داره ؟
از دیگر عجایب بازار، همین واتی و پی به ایشه.
وتوشه پی به ای ۳.۳
شیران ۳.۸ (در حقیقت سودش با دلار ۱۸۰۰ تومنی چیزی حوالی ۱۰۰۰ میشه یعنی پی به ای زیر ۲ )
خگستر ۱۶۰ تومنی و.........وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
........در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستچرا فروش تو این روزها اخه؟:( می گذاشتید تو بازار مثبت می فروختید خوب... بعدم این همه سهم پی به ای ۳ ریخته تو بازار! فکر کنید اوراق مشارکت ۳۳ درصدی خریدید خوب!! نمیشه؟!
ایشلله تو بقیه عرصه های زندگی موفق باشید:xآخرین ویرایش توسط mahyar۱۳۵۷؛ ۱۳۹۱/۰۳/۲۱، ۱۵:۲۲.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
با سلامدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستمصطفی این رایان منتظری پی به ای ۱ بگیره که بیای بخریش مرد مومن؟:d حق تقدمش برسه ۱۰۰ تومان جذاب میشه به نظرت یا نه؟;);;)
مصطفي حرص ميخوره كه چرا ياسر وآتي نميخره و ياسر حرص ميخوره كه چرا مصطفي رايان نميخره:d ما هم از اين چالش زيبا نهايت استفاده رو ميبريم و بعد از بررسي هر دو رو ميخريم.همينطور تو بقيه سهم ها فقط از خدا ميخوام هر دو شون سالم و عاقبت بخير بشن.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
خرید قشهد از صف فروش. فک کنم رفت تو پاچمون ............ چون هر چی میخرن از اون ور صف فروش رو سنگین تر میکنن......... به هر جال از قنیشا که صف خریده خیلی بهتره ........
البته این روش هم یه شیوه خریده ........که فقط خودشون بخرن ...... اینو نگم چی بگم :d ولی زیر ۹۰۰ فک نکنم بیاد این سهم......///
نظر
-
به اندازه پول ناهار از حق تقدم فاراک نوسان گرفتم. :dکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر

نظر