اضافه كردن يه كوچولو ثتران منظر 180 براي دوبل كردن
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خريد ولساپا ح با قيمت 1564 ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت 1041 ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postخريد ولساپا ح با قيمت 1564 ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت 1041 ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا
من منتظر 102 بودم که ندادنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postخريد ولساپا ح با قيمت 1564 ريال.جناب شريعتتتتتتتتتت اشتباه نكردم كه
خريد وآتي با قيمت 1041 ريال . آقا مصطفي نظرتو بگو لطفا
اما جدای شوخی قیمت فعلی رایان واقعا مفت مفته. 156+100=256 برای سهمی که 85 تومان سود اعلام کرده در بلند مدت فقط و فقط یعنی برد!
کوتاه مدت هم می تونید ان شالله به راحتی قبل پایان پذیره نویسی حق تقدم ها رو 200 تومان بفروشید 30 درصد ناقابل بگیریدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط امید1386 پست شده است View Postهر چی داشتمو نداشتم با زیان قابل ملاحظه دادم رفت
نیاز به آرامش داشتم
ایشلله تو بقیه عرصه های زندگی موفق باشید:xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمصطفی این رایان منتظری پی به ای 1 بگیره که بیای بخریش مرد مومن؟:d حق تقدمش برسه 100 تومان جذاب میشه به نظرت یا نه؟;);;)
فعلا دلم میخواد توی فصل امتحانا آرامش داشته باشم وگرنه ولساپا با p/e ئ 2.5 اونم دم مجمع(پرداخت سود آنی) چه معنی داره ؟
از دیگر عجایب بازار، همین واتی و پی به ایشه.
وتوشه پی به ای 3.3
شیران 3.8 (در حقیقت سودش با دلار 1800 تومنی چیزی حوالی 1000 میشه یعنی پی به ای زیر 2 )
خگستر 160 تومنی و.........وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postچرا فروش تو این روزها اخه؟:( می گذاشتید تو بازار مثبت می فروختید خوب... بعدم این همه سهم پی به ای 3 ریخته تو بازار! فکر کنید اوراق مشارکت 33 درصدی خریدید خوب!! نمیشه؟!
ایشلله تو بقیه عرصه های زندگی موفق باشید:xآخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2012/06/10, 15:22.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمصطفی این رایان منتظری پی به ای 1 بگیره که بیای بخریش مرد مومن؟:d حق تقدمش برسه 100 تومان جذاب میشه به نظرت یا نه؟;);;)
مصطفي حرص ميخوره كه چرا ياسر وآتي نميخره و ياسر حرص ميخوره كه چرا مصطفي رايان نميخره:d ما هم از اين چالش زيبا نهايت استفاده رو ميبريم و بعد از بررسي هر دو رو ميخريم.همينطور تو بقيه سهم ها فقط از خدا ميخوام هر دو شون سالم و عاقبت بخير بشن.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
خرید قشهد از صف فروش. فک کنم رفت تو پاچمون ............ چون هر چی میخرن از اون ور صف فروش رو سنگین تر میکنن......... به هر جال از قنیشا که صف خریده خیلی بهتره ........
البته این روش هم یه شیوه خریده ........که فقط خودشون بخرن ...... اینو نگم چی بگم :d ولی زیر 900 فک نکنم بیاد این سهم......///
نظر
-
به اندازه پول ناهار از حق تقدم فاراک نوسان گرفتم. :dکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
نظر