امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

در اصل توسط mavi_deniz پست شده است View Post
    فروش همه چیز با کلی زیان و داغ کردن پشت دستم با آتیش سیگار که دیگه بر نگردم به بورس با هدف جبران ضررهام و ........

بدي بورس اعتيادشه
    اومدي يه ذره بيشتر دقت كن تو خريد دست دست كن ولي تو فروش سريع اقدام كن
    اگه سهمي صف شد مدام صفش و دادن ولي بازهم تقاضا بود و صف شد نگه دار ولي اگه صف نشد همون روز حتما بفروش اين يه اصله
    آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/06/20, 11:22.
    www.mahak-charity.org

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      فاذر پی به ایه 4.9 گرفته ......وضع بازار وخیمه............ دلار 1830 تومن ..........

عرضه اولیه شبندر: ای بابا .......
      این عرضه شبندر هم واقعا مسخرست
      سهم که طبق گزارشاتش هیچی نداره
      شرکت به اون بزرگی در این وضع بازار بدترین زمان عرضست
      مگر اینکه بخوان هفته بعد حمایت کنن از بازار!
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

یه نگرانی بازار هم علاوه بر بحث هسته ای و سوریه احتمال اجرای ناگهانی مرحله جدید هدفمندی یارانه ها با شیب تنده که کل مبلغ رو در ماه های پایانی سال اجرا کنه و همون شیبی که میخواست رو تقریبا انجام بده!
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          این عرضه شبندر هم واقعا مسخرست
          سهم که طبق گزارشاتش هیچی نداره
          شرکت به اون بزرگی در این وضع بازار بدترین زمان عرضست
          مگر اینکه بخوان هفته بعد حمایت کنن از بازار!
          سهم 37 تومن زيان داره خيلي از سهمها با پي به اي پايين خريدار نداره اون پارسان مديرعاملش هر روز مصاحبه مي كنه هي خبرهاي خوب مي ده بازهم منفي مي خوره اونوقت اينهاهم وقت گير اوردن براي عرضه
          پدر بازار و دراوردن سرمايه همه داره آب مي شه
          www.mahak-charity.org

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

امروز آخر وقت 14 میل ولغدر معامله شد از دوستان کسی خبری از این سهم داره .

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

امروز واقعا از بورس ایران حالم بهم خورد. نه به خاطر رنگ قرمزش به خاطر کثافتکاری هایی که توش میشه تا رنگ بازار به عمد قرمز بشه!
              از ساعت 8:30 تا 9 خیلی از سهمها را زیر نظر داشتم کاملا اردرهای خرید و فروش هماهنگ شده زیر قیمت کلوز مشهود بود. حتی بعضی هاشون را که تست کردم متوجه شدم اردر فروش پایینتر من در صف ظاهر نمیشه!
              بعد از بازگشایی هم رو چندتا سهم حمایت کردم و رو قیمتهای بالا خرید زدم. فروشنده صوری با عجله و شتاب با علم به خریدار در قیمت بالا اردر فروش رو کف میگذاشت.
              امروز کل منفی ها و صف فروش ها عمدی و با برنامه گذاشته شد! نمی دونم چه دلیل سیاسی یا غیر سیاسی! دارد یا منافع چه گروههایی در این بازیهای کثیف وجود دارد.هرچه هست سازمان بورس دخالت و نقش مستقیم در این مسائل دارد و انها هم در چتر امنیتی! X-(
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

خرید قشیر از ضف فروش ...........ببینیم چی میشه .......
                ///

نظر

• safaklar
                  ستاره دار(14)
                  • Sep 2011
                  • 626

خرید پله اول ثتران , بیمه دی و شصفها از صف فروش . آخر بازار صف فروشها جمع میشه ( البته سهم های خوب )
                  آخرین ویرایش توسط safaklar؛ 2012/06/23, 09:16.

نظر

• hasa
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 724

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    امروز واقعا از بورس ایران حالم بهم خورد. نه به خاطر رنگ قرمزش به خاطر کثافتکاری هایی که توش میشه تا رنگ بازار به عمد قرمز بشه!
                    از ساعت 8:30 تا 9 خیلی از سهمها را زیر نظر داشتم کاملا اردرهای خرید و فروش هماهنگ شده زیر قیمت کلوز مشهود بود. حتی بعضی هاشون را که تست کردم متوجه شدم اردر فروش پایینتر من در صف ظاهر نمیشه!
                    بعد از بازگشایی هم رو چندتا سهم حمایت کردم و رو قیمتهای بالا خرید زدم. فروشنده صوری با عجله و شتاب با علم به خریدار در قیمت بالا اردر فروش رو کف میگذاشت.
                    امروز کل منفی ها و صف فروش ها عمدی و با برنامه گذاشته شد! نمی دونم چه دلیل سیاسی یا غیر سیاسی! دارد یا منافع چه گروههایی در این بازیهای کثیف وجود دارد.هرچه هست سازمان بورس دخالت و نقش مستقیم در این مسائل دارد و انها هم در چتر امنیتی! X-(
                    برای من هم چنین اتفاقی افتاده اگر فردا یا پس فردا بازار مثبت باشد حتما یک کلکی پشت این کار بوده.
                    قانون ماندن همیشگی در بورس:
                    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                    6- صبور بودن.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

اين بازار به عمد داره ميادش پايين با اين وضعيت حفاري سود مجمع رو كم كنيم داره ميرسه به قيمت عرضه اوليه چند ساله پيش يا توريل داره ميرسه به قيمت عرضه اوليه واقعا مسخرست
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

اندکی بالبر خریدیم.
                        یا اشتباه کردم یا درست بوده:p
                        تکنیکالش کف بود ولی بازار ما که کف شکنه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناظم
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 508

دوستان جهت اعتراض به وضعیت بورس در همین هفته جلو در مجلس تجمع کنیم اگر 300 تا 400 نفر هم جمع شویم خوب است

نظر

• hasa
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 724

من نمیدونم چه خبره ولی امروز بازار مشکوک میزنه هر چی از صف فروش میخری اصلا کم نمیشه مخصوصا سهم هایی که ارزش بالایی دارن.
                            قانون ماندن همیشگی در بورس:
                            1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                            2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                            3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                            4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                            5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                            6- صبور بودن.

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

تا 80% نقد شدم... بنظرم با وضعیت فعلی سیاسی و اصلاح شاخص نقد موندن بهترین گزینست اکثر سهما خط روند نزولی و حمایتها شون شکسته شدن شاید بشه امروز خروج کرد ولی فردا !؟
                              با نزدیک شدن به ماه رمضان شاید قندیها یه خودی نشون بدن البته باید دید قیمت جهانی شکرم صعودی هست یا خیر ........
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                                دوستان جهت اعتراض به وضعیت بورس در همین هفته جلو در مجلس تجمع کنیم اگر 300 تا 400 نفر هم جمع شویم خوب است
                                بورس که نابود شد رفت پی کارش!
                                فقط مواظب باشین!چون ممکنه انگ وطن فروشی و مزدور استکبار بودن هم به تجمع کنندگان بزنن! و متعاقبا بازداشت و روانه جایی شدن که عرب نی انداخت!

نظر

در حال کار...
                                X