در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاگه برای کشرق نگه نداشته بودم پول حتما اضافه می کردم تو انین قیمت های مسخره!///
نظر
-
ایول طبس هم داره باز میشه .......... لامسب بعید میدونم من بتونم بخرم امروز کشرق رو تا حالا که برق ها رفته بود =)) الان هم برق اومد اینترنت قطع شد ولی با جی پی ار اس ایرانسل وصلم الان =))///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postایول طبس هم داره باز میشه .......... لامسب بعید میدونم من بتونم بخرم امروز کشرق رو تا حالا که برق ها رفته بود =)) الان هم برق اومد اینترنت قطع شد ولی با جی پی ار اس ایرانسل وصلم الان =))
اونم توی این بازاروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
دارم قیمت های سهام رو نگاه میکنم ............. چه به سر این بازار اومده ..............
به
نظرتون باید دنبال سهامی بود که تو این بازار مقاومت کردن و منفی نشدن یا اونایی که خیلی افت کردن؟؟ نظر شما چیه؟؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدارم قیمت های سهام رو نگاه میکنم ............. چه به سر این بازار اومده ..............
به
نظرتون باید دنبال سهامی بود که تو این بازار مقاومت کردن و منفی نشدن یا اونایی که خیلی افت کردن؟؟ نظر شما چیه؟؟
در این حالت مهمترین کار یافتن سهم هاییست که در آتش سوختن کل بازار و سهم های با قیمت بالاتر از قیمت ذاتی نابود شده اند. سهم هایی که ریسک های محیطی نتواند در عملکرد 1-2 سال آینده سهم تاثیر مداوم منفی داشته باشد. قطعا این شرایط هم خواهد گذشت و افرادی پیروز خواهند بود که به دور از هیجان خرید و فروش می کنند. خبهمن 40 تومانی رو چه کسی خریده و بعد هم 200 تومان فروخته؟ کسی که تحمل ریسک بالاتری داشته و تحلیل درستی داشته.
متاسفانه ما ایرانی ها آدم های بسیار احساساتی هستیم و استاد تصمیمات هیجانی و احساسی! با کمال تاسف همیشه افرادی هستند که با جو دادن بیجا در صدد استفاده از این فرصت ها برای خرید در قیمت های پایین تر هستند و غالبا هم به جهت همین احساسی بودن سهامداران به هدف خود می رسند.
در بازار منفی پارسال من فقط از سهم های پی به ای پایین تونستم از ضرر جلوگیری کنم و درسی گرفتم که پای سهام بنیادی خود بنشینم و ثامان 70 تومانی و شبریز 200 تومانی و سهام از این دست رو نفروشم. برای همین هم 80 درصد سبد بورسیم از سهم های با بنیاد فوق قوی و بدون ریسک خاص تشکیل شده و مطمئنا از تمامشان با سود بسیار مناسب خارج خواهم شد
پس فقط و فقط باید احساس را کنار گذاشت و منطقی عمل نمود تا ان شالله به سود دلخواه رسید. یا حق
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر