در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
اگه حدود ۱۱۰- ۱۱۵ تومان عرضه کنند عین وضعیت الان شراز میشه تقریبا;)در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستجديدا بوش مياد دولت ميخاد حال بده مثه شرازإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید جان میشه قانون منع را بگید کجاست؟ عرضه و تقاضاست .فکر کنم اگر ملت نخرند زیر قیمت اسمی هم می تونه بره.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخیر زیر قیمت اسمی نمی تونند بدند. خدایی انقدر ذلیله یعنی؟!:d
نظر
-
خرید بیمه ملتکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
چه قيمت برداشتيد؟در اصل توسط fiona پست شده است مشاهده پستمنم برداشتم ۳۰۰۰ تا ملتزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
قاتل جان خودت برداشتي يا ازكارگزار گرفتيد ؟چه قيمت؟در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است مشاهده پستخرید بیمه ملتزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
حامد جان من که حدسم همون ۱۳۰ بود و ۳۰۰۰ تا روی ۱۳۲ خریدم و به نظرم بد نبود. شاید خیلی جذاب نبود اما سودش رو میدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من رو۱۱۰ گزاشته بودم بمحض ويرايش رو۱۳۲ گيركرد وهنوز ازروي سيستمم پاك نشدهدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستحامد جان من که حدسم همون ۱۳۰ بود و ۳۰۰۰ تا روی ۱۳۲ خریدم و به نظرم بد نبود. شاید خیلی جذاب نبود اما سودش رو میده
فكركنم خيليها مثه من هستن واون ۲ميليون مونده درسيستم بنظرم بي ارتباط با امثال من نباشهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
ملت رو روی ۱۲۰ نشسته بودم
روی ۱۳۲ برداشتمدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
حامد جان آنلاین ۱۳۲ برداشتمدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستقاتل جان خودت برداشتي يا ازكارگزار گرفتيد ؟چه قيمت؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر

نظر