خرید ثازن شیرازم کارگزار بهمون داده دستش درد نکنه اینقد از دانایان میترسم که از صبح میخوام هی حق وساپا بگیرم هی میترسم بلند میشم ۱ چایی لیوانی میخورم وسوسه نشم الان لیوان پنجممه خدارو شکر صف شد وگرنه.....
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
شرازو چند گرفتین ؟در اصل توسط صبا پست شده است مشاهده پستخرید ثازن شرازم کارگزار بهمون داده دستش درد نکنه اینقد از دانایان میترسم که از صبح میخوام هی حق وساپا بگیرم هی میترسم بلند میشم ۱ چایی لیوانی میخورم وسوسه نشم الان لیوانپنجممه خدارو شکر صف شدپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
من ۲۰۰۰تا۲۶۰تومندر اصل توسط rezael پست شده است مشاهده پستشرازو چند گرفتین ؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
کارگزار گرفت یا آنلاین خودتون؟در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمن ۲۰۰۰تا۲۶۰تومن
صف خریدش اعجاب انگیزه!!! بیشتر از تعداد سهامش صف بستن!!!
خدا میدونه چه نقشه ای دارنپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
-
اضافه کردن وایران ۱۲۶در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستفروش ته مونده های فاراک ۲۶ تومانی در ۳۵.۴ بنظرم فاراک ۱۳۵ تا ۱۵۰ مقاومت زیاد داره .......
خرید شبندر
خرید وساپا ۱۰۴جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
فروش حق فاراک ها در قیمت ۳۵۴ریالدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید حق فاراک مطابق معمول برای نوسان!
این بار ۳۴۰ و تعدادیشم زیر اون خریدمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خودم ۴۰۰ نشسته بودم بمحض ويرايش ازسيستم بيرون پرت شدم(شانس اوردم)ازكارگزارگرفتمدر اصل توسط rezael پست شده است مشاهده پستکارگزار گرفت یا آنلاین خودتون؟
صف خریدش اعجاب انگیزه!!! بیشتر از تعداد سهامش صف بستن!!!
خدا میدونه چه نقشه ای دارنزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
وتوکا حدپایین وبرگشت میشود جایش اینجانیست ولی خگستر چرا بااین ارز بالا ؟؟؟در اصل توسط majidm پست شده است مشاهده پستخريد وتوكا و خگستر(پله اول) از صف فروش
تاببنيم چي ميشه
ممنون ميشم نظر دوستانو هم بدونم!!!
نظر
-
فکر کنم این نوسانگیری وحید عزیز رو حق تقدم ها را باید در کتاب گینس نوشت :d:dدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستفروش حق فاراک ها در قیمت ۳۵۴ریال
انصافا" نوسانگیری هم واسه خودش هنر است
نظر

نظر