خرید و فروش ذوب به قصد نوسان
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
بدبخت شدم تو این بازار
خدای من
خدای خوب و مهربون
به خودت قسم غلط کردم پولم رو دو ساله اوردم تو بورس
والله غلط کردم
به دادمون برس
نظر
-
اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با فارس:
قحطی مدیریت داریم نه کالا/نرخ مناسب ارز مرجع۱۶۰۰ تومان است
خبرگزاری فارس: عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه در کشور قحطی مدیریت داریم نه کالا، گفت: معتقدم نرخ ارز باید بین ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تومان باشد تا بتوانیم ارز تکنرخی را عملیاتی کنیم.
------------------------------------------------------------------------------------------------
اونایی که بازاری بودن می دونن که این آقای عسگر اولادی حرف مفت نمی زنه (حرفش به اصطلاح برش داره). پس قیمت ارز مرجع همین حدودا می شهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فروش حتوکا به صف خریددر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستواسه تفریح چنتا حتوکا از صف فروش برداشتیم.
شاید بخاطر توریل یه نوسانکی بده برای فرداوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مبارکهدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستفروش حتوکا به صف خریدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
این تهدیدهای اخیر امریکا واقعا دل وجرعت رو ازمن گرفتهدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستمیخواستم خساپا بخرم جرات نکردم :d
حامد جان تونخ چه هستی ؟ من که واقعا گیج شدم قثابت چطوره؟آخرین ویرایش توسط حامد؛ ۱۳۹۱/۰۵/۱۶، ۰۹:۰۶.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
وپارسهایی که دیروز خریدم ..امروز ۱۸۹۸ دادم (عجب قیمت دقیقی دادمش :d)اندکی سود... خاستم ۱۸۰ جایگزین کنم بیخیال شدمدر اصل توسط ali۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید بانک پارسیان ۱۸۰
فروش یه مقدار ثترانی که خریده بودم رو مثبت امروز
نظر
-
[QUOTE=ali۲۰;۱۹۰۳۳۴]بلوکی بود عزیزم ...به بلوکی اعتمادی نیست:)در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پستوپارسهایی که دیروز خریدم ..امروز ۱۸۹۸ دادم (عجب قیمت دقیقی دادمش :d)اندکی سود... خاستم ۱۸۰ جایگزین کنم بیخیال شدم
امروز که ۱۶,۲۳۹,۸۹۹ معامله شد. ببینیم تا فردا چی میشه.
نظر

نظر