....خرید ذوب....شاراک....آیا سقوطی دیگر درراه است....با هستی خود چه میکنی ژولیت....
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
نمیدونم با این طمع چه کنم خرید ذوبدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستهه هه
تو این بازار فقط باید نوسان کوتاه گرفت ونقد موند بازار قابل اعتماد نبستزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
قیمت تمام شده باهنر ۱۱۷ تومانه یارو روی ۱۱۰ تومان می فروشه! اصلا بگو هر خبری شده باشه، فردا با فرض اینکه صف فروش بشه و حجم مبنا پر بشه قیمت میشه حدود ۱۱۲-۳ یعنی روی منفی ۳ پس فردا فروخته! آخه خوب چی بگه آدم؟! الان تحلیل کنی واسه این آدم اصلا جواب میده خدایی؟!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خداکنه هنوز نقدمونده باشی بابکدر اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستفروش کاذر۱۳۳۴زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
کیوان میگن تو طبس داستان میخواد غم انگیز شه حواست باشهدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستآخه طرف داره طبسشو تو منفی کامل میده!؟! با پایانی مثبت و در روند صعودی ؟! این چه طرز معامله است آخه! پول داشتم خودم همشو قاپ میزدم !دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کیوان جان میخریم میانگینو میاریم پایین!در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستآخه طرف داره طبسشو تو منفی کامل میده!؟! با پایانی مثبت و در روند صعودی ؟! این چه طرز معامله است آخه! پول داشتم خودم همشو قاپ میزدم !
بزار بدن ما هم حالشو میبریم!زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
والا نمودارش که شاد انگیزه. من شایعاتی هم مبنی بر eps بالا ازش شنیدم!در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستکیوان میگن تو طبس داستان میخواد غم انگیز شه حواست باشه
تو چه چیز خاصی شنیدی ؟!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
اضافه کردن شبندر ..........ذوب هم خوب بود برای خرید .......ولی خوب ما شبندر بازیم .......///
نظر

نظر