کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید شفارس بدون حد ضرر ..........اومد پایین تر پله ای اضافه میکنم ..........تعدیل این سهم قطعیه بی برو برگرد ........;) دفعه پیش روی 320-330 خریدم و یه به یر خارج شدم ........ببینیم این دفعه چی میشه .....
چنتا خريدي؟ قيمتو بردي بالا نذاشتي ما هم بخريم.(خدا خيرت بده)
میثم جان بنظر من بازار به این خاطر داره قندی ها رو میخره که امیدی به دیگر سهمهای بازار نداره درسته که امروز تا حدودی بعضی از سهمها مثبتن ولی از کجا معلوم فردا هم مثبت باشن مثلا تو صنعت خودرو همین ساپا از کجا معلوم فردا هم بتونه مثبت بمونه صنعتی که نه اینده داره نه چیزی
به جز آینده قندی ها که تحریمها مشکل چندانی برای این صنعت ایجاد نمیکنن اینده ی دیگر سهمهای بازار به نوعی برای بازار و فعالان بازار مجهوله
و همون طور که دیروز هم گفتم بازار دقیقا به همین خاطر داره قندی ها رو میخره
الان خیلی از افرادی تو بازرند مثل ما نوسان گیر نیستن و اکثریت میان مدت کار میکنند به همین خاطر ترجیح میدن سهمی رو برای میان مدت انتخاب کنن که تحریمها (که دیگه داره کم کم کشورو نابود میکنه ) حداقل تاثیر رو داشته باشه .
نظر