در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فقط کف خریدار بودمدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستخب یاسرجان امروز با بدبختی شکربن وشفارا خریدم .فروشندههای خسیسی دارهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
پس شما بودی کنار من می خریدی ۶۹۵ رو;) چه فروشنده توپی هم داشت! فداسرت اون ۹ ریال بابا، کسی سهم رو نگه داره چندین برابر گیرش میاد;;)در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستme too کربن در ۶۹۵ اضافه کردم فکر نمی کردم بشه ۶۸۶ خرید زد!
کمی بیمه پارسیان هم در ۲۰۰ اضافه کردم.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
عالی خریدی حامد جان، این قیمت ها خیلی کم ریسکه دیگه برای خریددر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستخب یاسرجان امروز با بدبختی شکربن وشفارا خریدم .فروشندههای خسیسی دارهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
چقدر بازار کسل کننده هست
همون بهتر بريم دنبال کاراي خدمون ، انگار همه رفتن به پيشواز عيد فطر
فقط کافي هست صف فولاد رو بدن ، دوباره ريزش ها شروع ميشه ، اين همه بيمه بيمه سهم ميکردن ، پس کرمانشا رو چرا بالاي صف تابلو نمي خرن ؟؟!!
نظر
-
-
فقط به خاطر تعطیلات نیست ... هر چند دو هفته بازار میره برا تعطیلات ...در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده استبخاطر تعطیلات پیش رو کاملا طبیعیه
اما برخوردهایی تو یکی دو روز اخیر بین طرفین صورت گرفته که بدون تاثیر نیستریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
حامد جان شنیده های غیر موثق از بسته شدنش هست بنظرم از این قثابت دوری کنی بهترهدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستقثابت کف امروز چطوره؟یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
تو اين بازار فكر كنم قنديا ازهمه سهام مطمئن ترند قثابت هم سهم خبيه چون خيلي خوب حمايت ميشهدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستقثابت کف امروز چطوره؟وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
۶۷۲ شکربن روقاپیدن اومدم کلاه مو جابجا کنم هه ههدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستقثابت کف امروز چطوره؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دقیقا همین طورهدر اصل توسط mobina پست شده است مشاهده پستتو اين بازار فكر كنم قنديا ازهمه سهام مطمئن ترند قثابت هم سهم خبيه چون خيلي خوب حمايت ميشه
چه بخواهیم چه نخواهیم تحریمها کمر اکثریت سهمهای بازارو شکوندن خیلی از سهمها به شکل دستوری و با کمک سهامدار عمدشون بالا میرن که البته بیشتز از دو سه روز نیست . تنها گروهی که در شرایط فعلی میشه بهش اعتماد کرد همین قندی ها هستنیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر

نظر