توی فاراک چه خبره وحید جان . عجب نوسانی میده ............ یه خبری هست توش .........
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
مسخره بازی سر حق وساپا شروع شد. سهمو صف کردنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش حق فاراک در ۳۴۴ریال:)در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید حق تقدم فاراک در ۳۱۹ریالدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
صف کردن؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمسخره بازی سر حق وساپا شروع شد. سهمو صف کردن
کجاش صفه مصطفی جون؟
نظر
-
هر خبری هست برا من که هرروز نون داره:dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستتوی فاراک چه خبره وحید جان . عجب نوسانی میده ............ یه خبری هست توش .........
خود سهمو فرهنگیان فکر کنم براش صف میچینهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
عزیزم صف فروش ۲ میلیونیو ندیدی؟در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستصف کردن؟
کجاش صفه مصطفی جون؟
جمع شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش حق وساپا های ۱۵۷ریالی در ۱۶۴
همون مطلبی که دیروز عنوان داشتم داره اتفاق میافته
محدودیت تعداد حق به دلیل کمتر بودن نسبت به سهم و حجم بالای تقاضا چون با مبلغی کم میشه تعداد بالا خریددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
خوب اون حقش نیست که خود وساپا هست ;;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستعزیزم صف فروش ۲ میلیونیو ندیدی؟
جمع شد
نظر
-
منم همینو گفتم عطا. گفتم سهمو صف کردن:pدر اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستخوب اون حقش نیست که خود وساپا هست ;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر