کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان فکر کنم از فردا باید ساختمونیها رو جدیتر دنبال کنیم . ثشرق بالای 190 و ثتران بالای 200 میتونن رشد خوبی داشته باشند هدف اول برای هردو محدوده 220 ـ 230 هستش .
امروز من ذوب و بترانس رو فروختم . (هرچند هر دو توانایی رشد بیشتر دارن ) . مقداری هم کساوه به موجودی قبلی اضافه شد . ( کساوه الان رو کف کانال صعودی کوتاه مدتش هست اگه بیاد زیر 290 تا 280 در مرحله اول امکان ریزش وجود داره ولی اگه از 290 برگرده احتمالا تا حوالی 330 میره . من فعلا حد ضررم زیر 280 هستش . ) در ضمن وساخت و کروی هم خریدم . ( وساخت در صورتی که فردا مثبت باشه احتمال رشد تا محدوده 190 وجود داره . حدضرر زیر 165 هستش.کروی هم اگه بتونه از سد 212 عبور کنه سود خوبی خواهد داد . حد ضرر 202 )
کشرق و فخوز و شفن گزینه های فروش فردا هستند . با قپیرا فعلا کار دارم .
دوستان فکر کنم از فردا باید ساختمونیها رو جدیتر دنبال کنیم . ثشرق بالای 190 و ثتران بالای 200 میتونن رشد خوبی داشته باشند هدف اول برای هردو محدوده 220 ـ 230 هستش .
ممکنه ساختمانیها بدلیل فعالیت خوب گذشته ....رمقی در بساط داشته باشند.
آما با توجه به اوضاع مسکن....سال مالی آینده آنها میتونه مبهم و روبه پایین باشه
فروش ته مونده سهام ذوب اهن
تو بازار مثبت بالا نمیره یعنی برای کوتاه مدت رشدش تموم شدست
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر