دوستان همسو بودن با بازر روش خوبیه همسو بودن با پالایشگاه ها و قندی ها و کاشی ها خوبه اما در این همسو بودن بعضی سهمها از یاد میروند همین امروز بشهاب مینو ثامان شفارسحتی اذراب رو خیلی جالب خریدند همیشه در این هیاهوی بازار عده ای بی سرو صدا سهمهای دیگر رو خوب میخرند پس از فردا زوم نکنید رو گروه خاص گروه های دیگر رو هم مدنظر داشته باشید البته همانطور که اوایل امسال و حتی تو صندلی داغ خودم هم گفتم سال 91 هم سال هر طرف باد بوزد هست یعنی بازار هر وری رفت شما هم همون ور برید اما خوبسهمهای دیگر و هم زیر نظر داشته باشید
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postچه خریدایی کردیم امروز همگی صفو درصد مثبتو شفارس هم که گوگولی باباست کی فروخت این شفارسو!!
ولی برای کسی که میخواد نگه داری کنه ...به نظرم فرصت خوبیه ........به شرط اینکه سهامداری کرد و خسته نشد ........یا اینکه درست نوسان گرفت
فقط مساله ای که هست اینه که طرف چرا دوشنبه به صف خرید نفروخت!!! و امروز در صف فروش فروخت!!! عجیب معامله میکنن بعضی ها ...........:)) شاید هم دوشنبه خریده بود امروز فروخته بود و تعدادی هم پشت سرش فروختن ........نمیدونم ولی نسبت به روز قبل معامله عجیبی بود ......من خودم دوشنبه دادم رفت .....امروز میخواستم دوباره بزارم سر جاش وقتی صف فروشش رو دیدم منتها فک نمیکردم سریع صفش جمع بشه .......;)کلا حال میده خرید از صف فروش........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/02, 20:21.///
نظر
-
بعد از کلی مسافرت بالاخره امروز اومدیم به خونه اگر دوباره به هر دلیل یکماهی تعطیل نکنن!جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاحتمالا سهامدارش خسته شده بود یا میخواست تعویض کنه یا پول لازم بوده ..............خلاصه خرید این سهم و نگهداریش کار هر کسی نیست.....قبلا گفته شد تو تاپیکش ممکنه خسته کنه .........:d
ولی برای کسی که میخواد نگه داری کنه ...به نظرم فرصت خوبیه ........به شرط اینکه سهامداری کرد و خسته نشد ........یا اینکه درست نوسان گرفت
فقط مساله ای که هست اینه که طرف چرا دوشنبه به صف خرید نفروخت!!! و امروز در صف فروش فروخت!!! عجیب معامله میکنن بعضی ها ...........:)) شاید هم دوشنبه خریده بود امروز فروخته بود و تعدادی هم پشت سرش فروختن ........نمیدونم ولی نسبت به روز قبل معامله عجیبی بود ......من خودم دوشنبه دادم رفت .....امروز میخواستم دوباره بزارم سر جاش وقتی صف فروشش رو دیدم منتها فک نمیکردم سریع صفش جمع بشه .......;)کلا حال میده خرید از صف فروش........دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمیثم جان زمانی فجام میخریدم از 170 شروع کردم تا 200 تومن هر روز 2000تا 1000تا 500تا دونه هی میخریدم شد 100000تا بعد رو 280 فروختم تازه فجام ها نه شفارس که فجام انگشت کوچیکشم نمیشه تو فاند این شفارس خیلی مزیتها داره یه چیزایی تولید میکنه که حتی خود پتروشیمی های دیگه و پالایشگاه ها بهش نیاز دارن به این حرفا هم که ریش قرمز تو این سهمه او سهامدار عمده نمیخواد سود تقسیم کنه گوش نکن روزی 100 تا دونه بخر بزار کنار!!!
من امیدوارم به این سهم ...ممکنه هم اشتباه پیش بینی کنم ولی سود بالای 100 رو باید بسازه ..اصلا نساختنش تصورش برام ممکن نیست ...شاید هم اشتباه میکنم....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/03, 07:22.///
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postفقط خدا بخیر بکند من هم اعتباری خریدم . به همراه کمی کنوروومعادن
تقریبا یکی دوماهی بود که اینگونه خرید نکرده بودیم .
خداکند خبر آزاد سازی درست از آب دربیاید وگرنه ...
ان شاءا.. که درست است .وبااینحال باید منتظر صعود دسته جمعی
فولادوسنگ آهن و شرکتهای وابسته وتاحدی نیز بازار به سمت بالا باشیم .
امید وارم فقط جو گیر نشده باشم .
گذاشتن قشیر درمسیر فروش
وگر بشود سایرین ...اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
انقدر مسخره بازی درآوردن توی شنفت که نذاشتن حتی منفی 4 بخوره.
امان از سهمی که توی فروما حرفش زدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش 3-4 درصد از شبندر هام به صف خرید .......یه کم سبد رو سبک کنیم و نقد باشیم .......تا بتونم بعدا بهتر نگهداری کنیم الباقی سهمو ........و برای فروش عجله نکنیم .....;)///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبزارید بیاد پایین بخریم .....:d کسی که به سهم اعتقاد نداشته باشه میفروشه ..این سهم با یه بازو و بسته شدن میتونه راه چند ماه رو یه شبه بره (یعنی خواب پول جبران میشه )و سود خوبی بده ..........;)
من امیدوارم به این سهم ...ممکنه هم اشتباه پیش بینی کنم ولی سود بالای 100 رو باید بسازه ..اصلا نساختنش تصورش برام ممکن نیست ...شاید هم اشتباه میکنم....زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postانقدر مسخره بازی درآوردن توی شنفت که نذاشتن حتی منفی 4 بخوره.
امان از سهمی که توی فروما حرفش زدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر