امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

دوستان همسو بودن با بازر روش خوبیه همسو بودن با پالایشگاه ها و قندی ها و کاشی ها خوبه اما در این همسو بودن بعضی سهمها از یاد میروند همین امروز بشهاب مینو ثامان شفارسحتی اذراب رو خیلی جالب خریدند همیشه در این هیاهوی بازار عده ای بی سرو صدا سهمهای دیگر رو خوب میخرند پس از فردا زوم نکنید رو گروه خاص گروه های دیگر رو هم مدنظر داشته باشید البته همانطور که اوایل امسال و حتی تو صندلی داغ خودم هم گفتم سال 91 هم سال هر طرف باد بوزد هست یعنی بازار هر وری رفت شما هم همون ور برید اما خوبسهمهای دیگر و هم زیر نظر داشته باشید
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
      چه خریدایی کردیم امروز همگی صفو درصد مثبتو شفارس هم که گوگولی باباست کی فروخت این شفارسو!!
      احتمالا سهامدارش خسته شده بود یا میخواست تعویض کنه یا پول لازم بوده ..............خلاصه خرید این سهم و نگهداریش کار هر کسی نیست.....قبلا گفته شد تو تاپیکش ممکنه خسته کنه .........:d
      ولی برای کسی که میخواد نگه داری کنه ...به نظرم فرصت خوبیه ........به شرط اینکه سهامداری کرد و خسته نشد ........یا اینکه درست نوسان گرفت

فقط مساله ای که هست اینه که طرف چرا دوشنبه به صف خرید نفروخت!!! و امروز در صف فروش فروخت!!! عجیب معامله میکنن بعضی ها ...........:)) شاید هم دوشنبه خریده بود امروز فروخته بود و تعدادی هم پشت سرش فروختن ........نمیدونم ولی نسبت به روز قبل معامله عجیبی بود ......من خودم دوشنبه دادم رفت .....امروز میخواستم دوباره بزارم سر جاش وقتی صف فروشش رو دیدم منتها فک نمیکردم سریع صفش جمع بشه .......;)کلا حال میده خرید از صف فروش........
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/02, 20:21.
      ///

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

بعد از کلی مسافرت بالاخره امروز اومدیم به خونه اگر دوباره به هر دلیل یکماهی تعطیل نکنن!
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          احتمالا سهامدارش خسته شده بود یا میخواست تعویض کنه یا پول لازم بوده ..............خلاصه خرید این سهم و نگهداریش کار هر کسی نیست.....قبلا گفته شد تو تاپیکش ممکنه خسته کنه .........:d
          ولی برای کسی که میخواد نگه داری کنه ...به نظرم فرصت خوبیه ........به شرط اینکه سهامداری کرد و خسته نشد ........یا اینکه درست نوسان گرفت

فقط مساله ای که هست اینه که طرف چرا دوشنبه به صف خرید نفروخت!!! و امروز در صف فروش فروخت!!! عجیب معامله میکنن بعضی ها ...........:)) شاید هم دوشنبه خریده بود امروز فروخته بود و تعدادی هم پشت سرش فروختن ........نمیدونم ولی نسبت به روز قبل معامله عجیبی بود ......من خودم دوشنبه دادم رفت .....امروز میخواستم دوباره بزارم سر جاش وقتی صف فروشش رو دیدم منتها فک نمیکردم سریع صفش جمع بشه .......;)کلا حال میده خرید از صف فروش........
          میثم جان زمانی فجام میخریدم از 170 شروع کردم تا 200 تومن هر روز 2000تا 1000تا 500تا دونه هی میخریدم شد 100000تا بعد رو 280 فروختم تازه فجام ها نه شفارس که فجام انگشت کوچیکشم نمیشه تو فاند این شفارس خیلی مزیتها داره یه چیزایی تولید میکنه که حتی خود پتروشیمی های دیگه و پالایشگاه ها بهش نیاز دارن به این حرفا هم که ریش قرمز تو این سهمه او سهامدار عمده نمیخواد سود تقسیم کنه گوش نکن روزی 100 تا دونه بخر بزار کنار!!!
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
            میثم جان زمانی فجام میخریدم از 170 شروع کردم تا 200 تومن هر روز 2000تا 1000تا 500تا دونه هی میخریدم شد 100000تا بعد رو 280 فروختم تازه فجام ها نه شفارس که فجام انگشت کوچیکشم نمیشه تو فاند این شفارس خیلی مزیتها داره یه چیزایی تولید میکنه که حتی خود پتروشیمی های دیگه و پالایشگاه ها بهش نیاز دارن به این حرفا هم که ریش قرمز تو این سهمه او سهامدار عمده نمیخواد سود تقسیم کنه گوش نکن روزی 100 تا دونه بخر بزار کنار!!!
            بزارید بیاد پایین بخریم .....:d کسی که به سهم اعتقاد نداشته باشه میفروشه ..این سهم با یه بازو و بسته شدن میتونه راه چند ماه رو یه شبه بره (یعنی خواب پول جبران میشه )و سود خوبی بده ..........;)
            من امیدوارم به این سهم ...ممکنه هم اشتباه پیش بینی کنم ولی سود بالای 100 رو باید بسازه ..اصلا نساختنش تصورش برام ممکن نیست ...شاید هم اشتباه میکنم....
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/03, 07:22.
            ///

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

زمگسا امروز احتمالا" فرصت خریدی بده

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                فقط خدا بخیر بکند من هم اعتباری خریدم . به همراه کمی کنوروومعادن
                تقریبا یکی دوماهی بود که اینگونه خرید نکرده بودیم .
                خداکند خبر آزاد سازی درست از آب دربیاید وگرنه ...
                ان شاءا.. که درست است .وبااینحال باید منتظر صعود دسته جمعی
                فولادوسنگ آهن و شرکتهای وابسته وتاحدی نیز بازار به سمت بالا باشیم .
                امید وارم فقط جو گیر نشده باشم .
                الحق هم کمی شده بودیم
                گذاشتن قشیر درمسیر فروش
                وگر بشود سایرین ...
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

خرید شنفت در 4063ریال
                  البته به تعداد دلخواه نرسید
                  دیروز هم ذوب و شبندر اضافه کردم
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

انقدر مسخره بازی درآوردن توی شنفت که نذاشتن حتی منفی 4 بخوره.
                    امان از سهمی که توی فروما حرفش زده
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

فروش 3-4 درصد از شبندر هام به صف خرید .......یه کم سبد رو سبک کنیم و نقد باشیم .......تا بتونم بعدا بهتر نگهداری کنیم الباقی سهمو ........و برای فروش عجله نکنیم .....;)
                      ///

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        منم نتونستم بخرم مصطفی جون :(

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          منم نتونستم بخرم مصطفی جون :(
                          منم نخریدم عطاجون
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1490

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            بزارید بیاد پایین بخریم .....:d کسی که به سهم اعتقاد نداشته باشه میفروشه ..این سهم با یه بازو و بسته شدن میتونه راه چند ماه رو یه شبه بره (یعنی خواب پول جبران میشه )و سود خوبی بده ..........;)
                            من امیدوارم به این سهم ...ممکنه هم اشتباه پیش بینی کنم ولی سود بالای 100 رو باید بسازه ..اصلا نساختنش تصورش برام ممکن نیست ...شاید هم اشتباه میکنم....
                            میثم روشفارا نظری نداری ؟داره میره صف بشه
                            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

برا منم جالب بود
                              دیروز در منفی کامل خریدار نداشت امروز اینطور رقابت کردن!
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

منم نخریدم.. کاملا آماتوری می باره از رفتار یه سری از سهامدارای عزیز! اردر خرید الکی گذاشتن وقتی فروشنده منفی 8 حاضره بده نمی دونم چه کاریه! اونم 1 ریال 1 ریال هی رقابت الکی بدترش کرده... حالا طرف کلا 1000 تا سم مثلا می خواد بخره بعضا و گند میزنه به معاملات!
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X