امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehgol
    عضو عادی
    • May 2012
    • 48

فروش وآتی
    خرید غمارگ - کطبس - فرآور

نظر

• صبا
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 200

تو قپیرا قیمت پایانیش 1197 تومنه این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

نظر

• fiona
        کاربر فعال
        • Apr 2011
        • 405

خريد شبندر

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

خرید شبندر
          خرید فایرا
          خرید مارگارین
          فروش ی تعداد قپیرا
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
            قپیرا هم خرید شد دوباره 11900
            بابی جان
            خیلی مخلصیم .
            یا دلار بخر یا قندی همینه دیگه .ولی رشد شان خیلی شارپ آدم را به وسوسه می اندازه .
            هربار که می فروشی فقط داغش ...
            خلاصه اگر سفته بازی هم هست .
            بازی اش
            برد- برد است واین خوبه .
            ولی باید ریسکش هم به جان خرید .

راستی شراز را هم دادیم رفت .
            فروشنده سمجی داره که به هرقیمتی راضی به فروشه ..مال خودش .
            این می خواهد تک خوری کنه .
            خرید یک خورجین پر از قپیرا
            ازهمه نوع قیمت
            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

.....همونطور که میشد حدس زد داشتن خالی میکردن و من در پیک زحمت دوستانو کم کردم....:d
              ...قثابتو میگم...اینم میزارم کنار صدرا برا وراث عزیز....:(
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

مثل اینکه کسی حواسش به کاشیها نیست داریم کچینی اضاف میکنیم خوب منفی بودن چند روز و اصلاح کردن تو کساوه هم گه حقوقی جدید اومده حیف که پیش بینیهای من تو کاشی چند ماه دیرتر به وقوع پیوست یادتونه میگفتم حقوقی های جدید میان تو کاشی حالا کار داریم
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• صبا
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 200

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  .....همونطور که میشد حدس زد داشتن خالی میکردن و من در پیک زحمت دوستانو کم کردم....:d
                  ...قثابتو میگم...اینم میزارم کنار صدرا برا وراث عزیز....:(
                  دکتر نترسین جواب میگیرین فقط استرسش وحشتناکه من تک سهم قندیم از روزی که اینارو خریدم دهنم پر افته غذام نمیتونم بخورم دوسر سودن بدون رزیمو اینا وزن کم میکنی فقط موندم چرا قثابتو گرفتین هرچند اینم میاد بالا اگه کل گروه صعودی باشن

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                    دکتر نترسین جواب میگیرین فقط استرسش وحشتناکه من تک سهم قندیم از روزی که اینارو خریدم دهنم پر افته غذام نمیتونم بخورم دوسر سودن بدون رزیمو اینا وزن کم میکنی
                    ...صبای عزیز پست جالبی بود...دیگه بعد از صدرا من حتی افت هم نمیزنم....بدن مقاوم میشه....من هیچوقت نسبت به عدم جواب نگران نیستم بیشتر زمان جواب برای من مهمه....خیلی با نوه نتیجه هام حال نمیکنم....بخصوص اگر به من رفته باشن....

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

...صبای عزیز پست جالبی بود...دیگه بعد از صدرا من حتی افت هم نمیزنم....بدن مقاوم میشه....من هیچوقت نسبت به عدم جواب نگران نیستم بیشتر زمان جواب برای من مهمه....خیلی با نوه نتیجه هام حال نمیکنم....بخصوص اگر به من رفته باشن....
                      دکتر خودم ظهر با حمید صفاپور میام پیشت که از این حال در بیای:d

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                        دکتر خودم ظهر با حمید صفاپور میام پیشت که از این حال در بیای:d
                        ...داداش 5 تومن 3 ماهه گرفتی گفته بودی دوهفته ای پس میدم با حمید پیچوندی رفتی پاتایا حالا میخوای سر ظهر بیای چیکار...پول مردمو بده میخوام مدرسه بسازم برا محرومین جیبم خالیه...:d

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

دکتر جان سلام
                          ما تازه 80 درصد قندی شدیم .
                          قندی جواب میده .با این شرایط .... کشور
                          بالاخره اگر به نوه ونتیجه هایت ندادی حداقل خیرات می کنی
                          میشه ذخیره اون دنیایت
                          ازاعتصام وبالاسری هایش خیری درنمی آید پول مرا یکسال بلوکه کردند .
                          به همراه شکست روحی وروانی از بورس وهرچی ...
                          آنقدرکه ازرالی قندی ها جاماندیم ویگه هرچی که بالا می رفت خاطره صدرا توذهنمون ...
                          خلاصه ازهمه رونده ومونده شدیم .
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

میگم کاش زودتر کچینی میخریدم گروه داره میره برا صف خرید!!:d

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                              دکتر جان سلام
                              ما تازه 80 درصد قندی شدیم .
                              قندی جواب میده .با این شرایط .... کشور
                              بالاخره اگر به نوه ونتیجه هایت ندادی حداقل خیرات می کنی
                              میشه ذخیره اون دنیایت
                              ازاعتصام وبالاسری هایش خیری درنمی آید پول مرا یکسال بلوکه کردند .
                              به همراه شکست روحی وروانی از بورس وهرچی ...
                              آنقدرکه ازرالی قندی ها جاماندیم ویگه هرچی که بالا می رفت خاطره صدرا توذهنمون ...
                              خلاصه ازهمه رونده ومونده شدیم .
                              ...سلام پاشای عزیز ببین توجه کن چی میگم نمیخوام قسم جلاله بخورم کاشک درد فقط یه صدرا بود دیگه به خودم اجازه نمیدم که در مورد حال دیگرون قضاوت کنم کپه کپه دردو رنجو بیچارگی مردممو میبینم که دورو برم انباشت شده کسی دورو برم ندارم که از رنجو ملالی شگایت نداشته باشه نمیدونم کی این مملکتو نفرین کرده سیاهی داره همه جارو میگیره هر لبخندی رو سریع پژمرده میگنه پاشا جان سر قضیه همین صدرا حکایتها دیدم و ناله ها شنیدم و جفاها بر اهل صدرا گذشت دم غیرت حمید و دوستان گرم به جان جمیع دوستان میخوام بیل گیتس نباشه اگردروغ بگم دوست پزشکم هفته پیش با زنو بچه خود کشی کرد بچه شر دانشگاهمون بود خوشحالم از اینکه میدونست چی بخوره که زجر کش نشه نمیدونم من کجای نوبت این صف واستادم....
                              ....مشکلی با سیاهی وتباهی و بدبختی ندارم همه تو یه جزیره هستیم اگر من درگیرو اسیر نامرادی بشم اونور جزیره هم خواهی نخواهی زیر این خاکستر پنهان میشه دیر یا زود ولی دلم از این ریش میشه که همه اینها توسط کسایی به عمد انجام میشه که قرار بود ستون و تکیه گاه دین و ایمان ما پناهگاه رنج و مشقت ما باشن....

نظر

• mobina
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 333

از صف شدن شراز و شبندر لذت بردم ومنتظر صف شدن قشیر و فبیرا بودم که خدا را شکر دارن صف میشن
                                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

در حال کار...
                                X