کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید شبندر
خرید فایرا
خرید مارگارین
فروش ی تعداد قپیرا
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
قپیرا هم خرید شد دوباره 11900
بابی جان
خیلی مخلصیم .
یا دلار بخر یا قندی همینه دیگه .ولی رشد شان خیلی شارپ آدم را به وسوسه می اندازه .
هربار که می فروشی فقط داغش ...
خلاصه اگر سفته بازی هم هست .
بازی اش
برد- برد است واین خوبه .
ولی باید ریسکش هم به جان خرید .
راستی شراز را هم دادیم رفت .
فروشنده سمجی داره که به هرقیمتی راضی به فروشه ..مال خودش .
این می خواهد تک خوری کنه .
خرید یک خورجین پر از قپیرا
ازهمه نوع قیمت
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
مثل اینکه کسی حواسش به کاشیها نیست داریم کچینی اضاف میکنیم خوب منفی بودن چند روز و اصلاح کردن تو کساوه هم گه حقوقی جدید اومده حیف که پیش بینیهای من تو کاشی چند ماه دیرتر به وقوع پیوست یادتونه میگفتم حقوقی های جدید میان تو کاشی حالا کار داریم
.....همونطور که میشد حدس زد داشتن خالی میکردن و من در پیک زحمت دوستانو کم کردم....:d
...قثابتو میگم...اینم میزارم کنار صدرا برا وراث عزیز....:(
دکتر نترسین جواب میگیرین فقط استرسش وحشتناکه من تک سهم قندیم از روزی که اینارو خریدم دهنم پر افته غذام نمیتونم بخورم دوسر سودن بدون رزیمو اینا وزن کم میکنی فقط موندم چرا قثابتو گرفتین هرچند اینم میاد بالا اگه کل گروه صعودی باشن
دکتر نترسین جواب میگیرین فقط استرسش وحشتناکه من تک سهم قندیم از روزی که اینارو خریدم دهنم پر افته غذام نمیتونم بخورم دوسر سودن بدون رزیمو اینا وزن کم میکنی
...صبای عزیز پست جالبی بود...دیگه بعد از صدرا من حتی افت هم نمیزنم....بدن مقاوم میشه....من هیچوقت نسبت به عدم جواب نگران نیستم بیشتر زمان جواب برای من مهمه....خیلی با نوه نتیجه هام حال نمیکنم....بخصوص اگر به من رفته باشن....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
...صبای عزیز پست جالبی بود...دیگه بعد از صدرا من حتی افت هم نمیزنم....بدن مقاوم میشه....من هیچوقت نسبت به عدم جواب نگران نیستم بیشتر زمان جواب برای من مهمه....خیلی با نوه نتیجه هام حال نمیکنم....بخصوص اگر به من رفته باشن....
دکتر خودم ظهر با حمید صفاپور میام پیشت که از این حال در بیای:d
دکتر جان سلام
ما تازه 80 درصد قندی شدیم .
قندی جواب میده .با این شرایط .... کشور
بالاخره اگر به نوه ونتیجه هایت ندادی حداقل خیرات می کنی
میشه ذخیره اون دنیایت
ازاعتصام وبالاسری هایش خیری درنمی آید پول مرا یکسال بلوکه کردند .
به همراه شکست روحی وروانی از بورس وهرچی ...
آنقدرکه ازرالی قندی ها جاماندیم ویگه هرچی که بالا می رفت خاطره صدرا توذهنمون ...
خلاصه ازهمه رونده ومونده شدیم .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
دکتر جان سلام
ما تازه 80 درصد قندی شدیم .
قندی جواب میده .با این شرایط .... کشور
بالاخره اگر به نوه ونتیجه هایت ندادی حداقل خیرات می کنی
میشه ذخیره اون دنیایت
ازاعتصام وبالاسری هایش خیری درنمی آید پول مرا یکسال بلوکه کردند .
به همراه شکست روحی وروانی از بورس وهرچی ...
آنقدرکه ازرالی قندی ها جاماندیم ویگه هرچی که بالا می رفت خاطره صدرا توذهنمون ...
خلاصه ازهمه رونده ومونده شدیم .
...سلام پاشای عزیز ببین توجه کن چی میگم نمیخوام قسم جلاله بخورم کاشک درد فقط یه صدرا بود دیگه به خودم اجازه نمیدم که در مورد حال دیگرون قضاوت کنم کپه کپه دردو رنجو بیچارگی مردممو میبینم که دورو برم انباشت شده کسی دورو برم ندارم که از رنجو ملالی شگایت نداشته باشه نمیدونم کی این مملکتو نفرین کرده سیاهی داره همه جارو میگیره هر لبخندی رو سریع پژمرده میگنه پاشا جان سر قضیه همین صدرا حکایتها دیدم و ناله ها شنیدم و جفاها بر اهل صدرا گذشت دم غیرت حمید و دوستان گرم به جان جمیع دوستان میخوام بیل گیتس نباشه اگردروغ بگم دوست پزشکم هفته پیش با زنو بچه خود کشی کرد بچه شر دانشگاهمون بود خوشحالم از اینکه میدونست چی بخوره که زجر کش نشه نمیدونم من کجای نوبت این صف واستادم....
....مشکلی با سیاهی وتباهی و بدبختی ندارم همه تو یه جزیره هستیم اگر من درگیرو اسیر نامرادی بشم اونور جزیره هم خواهی نخواهی زیر این خاکستر پنهان میشه دیر یا زود ولی دلم از این ریش میشه که همه اینها توسط کسایی به عمد انجام میشه که قرار بود ستون و تکیه گاه دین و ایمان ما پناهگاه رنج و مشقت ما باشن....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر