کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
شراز اینهمه سهامدار جز داشت وما نمی دانستیم هرسهم دیگه ای بود تاالان
چند بار صف خرید شده بود .
ماشاءا.. همه هم هیدن وآنلاین .
مقدارکمی رایان داشتم که آنهم به سلامتی ردش کردم رفت
قشهد را هم فروختم هرچند برای نوسان نخریده بودم
وقتی که ذوب را پس ازخرید منفی دیدم ازبازار امروز کمی ترسیدم .
بارم را سبک کردم فکرمی کنم قیمت دلار تا شنبه به زیر 2200 هم برسد بااین وضعیت .
خلاصه در بازاری که منفیه همه به دنبال اخبار خوب هستند درحالی
جومنفی بدی قرار داره
دربازارمثبت هم بالعکسش است .
هرچند چشمامون به بازار مثبت و+4 و5 ها
کم کم داشت عادت می کرد وگذشتن وازاین هم کمی سخته ولی
باید گذشت .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
امروز صبح زنگ زده بودم کارگزاریم که شراز هر قیمتی دادن بخر
300000 تا خرید کرده
عاشق شرازم
رو 600 تومن به فروشندگان امروز بر میگردونم
:d بورس جای افراد ترسو و محافظه کار نیست.
فروش ثشاهدهایی که دیروز برداشته بودم چون تعدادش زیاد بود سود خوبی داد فروختم خرید فاراک اضاف کردن فسرب در حال جور کردن یه نقدینگی مشدی برای گرفتن حال اساسی از سهامدار غاذر !!!
کرمانشاههایی که دیروز فروخته بودم تبدیل شد به یه حمایت از فسرب روی 316 تا 324 تومان.امیدوارم شنبه بالای 327 کندلشو بزنه و بره برای ....
الان تک سهم فسربم
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
عزیز دل انگیز شما همش تو پیک قیمتی میخری اون دفه هم یادمه قثابت تو پیک خریدی بعدش قیف شد !!!
به نظرم هفته ی دیگه نه تنها شبندر بلکه کل بازار میره تو فاز استراحت اونم اساسی :)
خبر فوری: بیمه دی قرارداد 300 میلیارد تومانی گرفت
خبرنگار بورس 24 مطلع شد:شرکت فرابورسی بیمه دی امشب موفق به انعقاد قراردادی 300 میلیارد تومانی با کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شده است.
گزارش خبرنگار ما حاکی از آن است که ساعتی پیش بیمه دی موفق شد تا موافقت مدیران کانون بازنشستگان تامین اجتماعی را برای انعقاد قراردادی 300 میلیارد تومانی جلب نماید.
این قرارداد شامل بیمه عمر و حادثه بازنشستگان تحت پوشش کانون مزبور است و طی آن 3.5 میلیون بازنشسته بیمه خواهند شد.
گفته می شود؛این قرارداد می تواند پیش بینی سود فعلی بیمه دی را تا 3 سال پوشش دهد.
یادآور می شود،بیمه دی در حالی موفق به انعقاد این قرارداد شده که کل ارزش پرتفوی شرکت هایی همچون بیمه نوین و بیمه رازی در این سطح نیست.
گفتنی است،بیمه دی صبح امروز در پی شایعات مربوط به همین قرارداد صف خرید شده بود.
امروز روز مهمی برای دلاراست .
سیاستهایشان را ازامروز می خواهند به اجرا دربیاورند .
قیمت یهم های کمی رشد داشته وقدرت مانور پاین امده باید دید چه میشه
امروز درروزنامه ناک کنورراهم در خریداران ذوب دیدم .
به نظرم اگر بنونه توکنسرسیوم باشه برای خودش هم خیلی خوب میشه .
به نظرم این هم امروز به صف می رسه .
فروش تمام حفاری ها وتبدیل به فایرا وکنور
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر