کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید غپینو در منفی و مترصد خرید مجدد در منفی و خرید مپنا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید مجدد غپینو فملی
فردا هم خریدهام روی غپینو و فملی تکمیل میکنم میرم مسافرت با خیال راحت
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز خیلی نشستم روی 470 در کمین فملی ولی خوب کسی با این قیمتها فروشنده نبود که نبود غپینو هم منتظر بودم صف فروش مجدد بشه تا حسابی خریم کنم که اونم نشد که نشد مجبور شدم مقداری از 2 سهم بالاتر خرید کنم
فردا هم توی غپینو خرید تکمیل میکنم خرید فملی رو هم به اتمام میرسونم تا خیالم تا آخر مهر راحت باشه و بتونم برم سفر با خیال راحت
خدا خواست و ما توانستیم
بابسته شدن سیمانی ها ورشد سایر سهم ها به نظرم باید کم کم سرمایه گذاری ها هم جانی بگیرند دراین بازار ..
وبانک ووصنعت در وضعیت مناسبی قراردارند .
وبانک که صف شد
وصنعت می ماند که آنهم فکرمی کنم 10 تا 15 درصدی را داشته باشد .
دراین بازار دلخوشیم که 4+ سود می کنیم درحالیکه تابرمی گردیم به دلار نگاه می کنیم می بینیم
که چند درصدی هم ضرر کردیم .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
خرید کبافق.... 1680 تا 1700 مقاومت داره ولی روند ردش میکنه... 3000
یه مقاومت اساسی هم دیروز داشت که خیلی راحت ردش کرد... هستیم همچنان باهاش تا رسیدن به اهداف;) علی الحساب اون هدف 2600 تومانی جناب مختاری هم برسه کفایت می کنه:d
نظر