در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید وبیمه 117... به نظرم دیگه آخرای اصلاحش رسیده باشه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخرید وبیمه 117... به نظرم دیگه آخرای اصلاحش رسیده باشه...
یه تئوری وجود داره که خودم ارائه دادمش به نام تئوری شتر! مبنی بر ینکه هروقت یه سهم شتری اومد بالا بعدش شتری میاد پایین انقدر که همه رو خسته کنه، وقتی خوب خسته شدند دوباره شتری میره بالا:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخوب این هم دیگه فروشندش ته کشید!
یه تئوری وجود داره که خودم ارائه دادمش به نام تئوری شتر! مبنی بر ینکه هروقت یه سهم شتری اومد بالا بعدش شتری میاد پایین انقدر که همه رو خسته کنه، وقتی خوب خسته شدند دوباره شتری میره بالا:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخوب این هم دیگه فروشندش ته کشید!
یه تئوری وجود داره که خودم ارائه دادمش به نام تئوری شتر! مبنی بر ینکه هروقت یه سهم شتری اومد بالا بعدش شتری میاد پایین انقدر که همه رو خسته کنه، وقتی خوب خسته شدند دوباره شتری میره بالا:d
خدایی خرهم حیوان مفیدی است .اگر زاده روستا بودی این را نمی گفتی.
رکودهایی که تا به حال خرزده است عمرا هیچ شتری بتواند ز پسش برآید .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
در اصل توسط pasha پست شده است View Postانقدر نظریه ها را تحریف نکنیم
خدایی خرهم حیوان مفیدی است .اگر زاده روستا بودی این را نمی گفتی.
رکودهایی که تا به حال خرزده است عمرا هیچ شتری بتواند ز پسش برآید .إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
-
نظر