شکار قپیرا در منفی 4
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
-
ما گفتیم اصلاح شاخص ! نگفتیم سقوط که !! این چه مسخره بازیه! هر سهمی از هر گروهی را نگاه میکنی صف فروش میلیونی درست کردند !
خاک تو سر مدیریت سازمان بورس کنم. آدم شاخصی که عین موشک میره بالا را که یکدفعه نباید رها کند که !
یکی به من توضیح بده این کهرام را چه شد که از منفی کامل یهو به مثبت کامل تبدیل شد ولی همگروهی هایش این وضعیت را ندارند!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
ای بابا باز تعصب و طمع کردیم ...........از سود داریم ضرر میکنیم .................این په بازاریه دیگه ..............اصلا نمیخرن دیگه !!!!!!! این چه وضعیه دیگه بعد اون همه به به چه چه ..........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/01, 11:43.///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجنگ شده فک کنم ........قندی ها چرا ریختن؟؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postواقعا احساس منگلی میکنم ؟!! نمی تونم جواب قانع کننده ای درباره این موضوع پیدا کنم؟!؟!؟!؟///
نظر
-
احتمالا منفی شدن قندیها بخاطر بسته شدن قشرین بود ترس از بسته شدن بقیه نمادهای قندی! ولی با این دلار3250 !!!!!Woooww قندیهای ارزنده پایینی ندارن....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
امروز حسرت خوردم از ایرانی بودنم، سرافکنده شدم از اینکه ایرانی هستم...
امروز پشیمون شدم از apply نکردنم و ماندن در این خراب شده....
امروز پشیمونم از اینکه می دونستم دلار صعودیه اما دلم راضی نشد سرمایم رو تو دلار بندازم...
امروز خودم رو یک احمق می دونم که همچین تفکراتی همیشه داشتم...
امروز وطن پرستی، وفادارای، دیگر خواهی و... رو دیگر ارزش نمی دونم... می خندم به خودم با رویاهایی که داشتم...
امروز گریه کردم به حال خودم و وطنم...
امروز فکر کردم، فکر کردم تا بلکه چاره ای پیدا کنم اما نشد...
امروز...امروز... باز هم خدا را شکر کردم، باز هم امیددارم به فردا...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر