فروش کچینی و خرید فولای
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
ما شا الله به اين شاخص
زده رو دست قندي ها اين شاخص، هر روز 1.5 الي 2.5 درصد مثبت مي خوره
نکنه کَل کَل هست بين دلار و شاخص ، دلار روزي 6 الي 7 درصد مثبت مي خوره ، بورس هم شاخص کل نبايد کم بياره و روزي 2 درصد بايد مثبت بخوره
دوستان يه سوال ، اين بلوک هايي که روي اخابر يا فولاد يا فملي و .............. انجام ميشه ، از اين جيب به اون جيب هست يا اين که واقعا پولي رد و بدل ميشه ؟؟؟؟آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2012/09/30, 09:24.
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postما شا الله به اين شاخص
زده رو دست قندي ها اين شاخص، هر روز 1.5 الي 2.5 درصد مثبت مي خوره
نکنه کَل کَل هست بين دلار و شاخص ، دلار روزي 6 الي 7 درصد مثبت مي خوره ، بورس هم شاخص کل نبايد کم بياره و روزي 2 درصد بايد مثبت بخوره
دوستان يه سوال ، اين بلوک هايي که روي اخابر يا فولاد يا فملي و .............. انجام ميشه ، از اين جيب به اون جيب هست يا اين که واقعا پولي رد و بدل ميشه ؟؟؟؟
بحث خوبی است .الان همه این سوال برایشان پیش آمده که این بازار تاکجا ادامه خواهد داشت .
شاخص بالاخره چند ؟؟/
البته برای دلار وطلا باتوجه به شرایط تحریم وسیاسی خراب
نمی توان حد ومرزی را قایل شد .
ولی در بازار سهام که هنوز خیلی عقبه
به نظرمی رسد برپایه ارزش دارایی هایشان است که دارند رشد می کنند .
وبالارفتن قیمت دلار
به نظرمن باید این هفته وعرضه بلوکی مشخص بشه تا ببینیم .
واقعا ازکدام جیب به کدامیکی بوده است .
ولی به نظر نمی رسد هیچ کسی پیدا شود که بازار طلا وارز ومسکن را رها کنه وخودش را به بازار بورس بسپاره .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
فروش چند تا شبندر روی 3240 ....لامسب نمیره بالا همشو بدیم ..........بعد معامله بلوکی بخریم باز ...........///
نظر
-
امروز زدم تو کار فروش.
وتوکا،بموتو و ساراب رو فروختم.هم چنان با غبشهر و سرود هستم.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
فروش ذوب فملی (چون فکر کنم چند وقتی اینا استراحت میکنن)
خرید رتکو با هدف 320-340 و خرید ثباغ از صف فروش(شکار امروز من بوده)خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر