امروز میانگین کل سهمها رو قشنگ اوردم پایین قشهد ثباغ شراز در برابر این همه روز بازار مثبت دو روز بازار منفی چیزی نیست میانگین ها رو بیارید پایین با این دلار 3250 تومان فقط شاخص 40000 میتونه جوابگو باشه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
اهان یه نکته دیگه در منفی بودن زوری بازار شک نکنید دلار 3250 شبندر صف فروش!!!دلار 3250 قندیها صف فروش دلار 3250 فلزات صف فروش و در اخر دلار 3250 کاشیها صف فروش!!!!فردا به احتمال غریب به یقین بازار جور دیگری باشددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاهان یه نکته دیگه در منفی بودن زوری بازار شک نکنید دلار 3250 شبندر صف فروش!!!دلار 3250 قندیها صف فروش دلار 3250 فلزات صف فروش و در اخر دلار 3250 کاشیها صف فروش!!!!فردا به احتمال غریب به یقین بازار جور دیگری باشدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postامروز حسرت خوردم از ایرانی بودنم، سرافکنده شدم از اینکه ایرانی هستم...
امروز پشیمون شدم از apply نکردنم و ماندن در این خراب شده....
امروز پشیمونم از اینکه می دونستم دلار صعودیه اما دلم راضی نشد سرمایم رو تو دلار بندازم...
امروز خودم رو یک احمق می دونم که همچین تفکراتی همیشه داشتم...
امروز وطن پرستی، وفادارای، دیگر خواهی و... رو دیگر ارزش نمی دونم... می خندم به خودم با رویاهایی که داشتم...
امروز گریه کردم به حال خودم و وطنم...
امروز فکر کردم، فکر کردم تا بلکه چاره ای پیدا کنم اما نشد...
امروز...امروز... باز هم خدا را شکر کردم، باز هم امیددارم به فردا...
امروز حسرت خوردم از ...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postامروز حسرت خوردم از ایرانی بودنم، سرافکنده شدم از اینکه ایرانی هستم...
امروز پشیمون شدم از apply نکردنم و ماندن در این خراب شده....
امروز پشیمونم از اینکه می دونستم دلار صعودیه اما دلم راضی نشد سرمایم رو تو دلار بندازم...
امروز خودم رو یک احمق می دونم که همچین تفکراتی همیشه داشتم...
امروز وطن پرستی، وفادارای، دیگر خواهی و... رو دیگر ارزش نمی دونم... می خندم به خودم با رویاهایی که داشتم...
امروز گریه کردم به حال خودم و وطنم...
امروز فکر کردم، فکر کردم تا بلکه چاره ای پیدا کنم اما نشد...
امروز...امروز... باز هم خدا را شکر کردم، باز هم امیددارم به فردا...
واقعا چه به سر مملکت دارن میارن !!
نظر
-
یه وقتی به مردم میگفتم هدف مندی یارانه ها یعنی حداقل 100 درصد تورم ولی مردم خوش باور میگفتند نه بابا , مملکت آباد میشه و مثل کشورای توسعه یافته کنترل مخارجمون رو خودمون به دست میگیریم علاوه بر اینکه به هر نفر 40 تومن میدند ....... اون روز میخندیدم به این کم خردیشون ولی حالا دارم تاسف میخورم به حالشون که هنوز با خریدن یه مقدار طلا و دلار به جای ناراحتی از گرون شدنش دارند خوشحالی میکنند که سود کردند امان از اینکه به همون اندازه که یارانه بهشون دادند و 10 برابر روی قیمتها گذاشتند الان هم همین ترفند رو دارند اجرا میکنند .
فعلا زندگی در تاجیکستان و قرقیزستان و این کشورا شرف داره به زندگی در این مملکت ( دیگه غیرت ملی باقی نگذاشتند که بخوام ازش مایه بذارم ...... )[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمهدی جان من هم یه برگه سهم هم نفروختم و فردا اضافه خواهم کرد قطعا... اما واقعا رمقی برای آدم نمیگذاره این دلار... روزی 10 درصد داره میره بالا.. اونوقت برای اینکه سبد ما 5 درصد بره بالا باید 1ماه صبر کنیم و استرس تحمل کنیم!
یک مساله دیگر هم هست که من هرچقدر هم از بورس سود بگیرم بازهم به نسبت رشد تورم کشور بسیار از سطح نرمال زندگی عقب افتاده ام.
حالا اونی که همین یک ذره سرمایه هم نداره و فقط مصرف کننده است چه خاکی تو سر خودش و خانواده اش بریزه !!
مغز من دیگه کشش هضم این فجایع را نداره....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postموضوع همینه.
یک مساله دیگر هم هست که من هرچقدر هم از بورس سود بگیرم بازهم به نسبت رشد تورم کشور بسیار از سطح نرمال زندگی عقب افتاده ام.
حالا اونی که همین یک ذره سرمایه هم نداره و فقط مصرف کننده است چه خاکی تو سر خودش و خانواده اش بریزه !!
مغز من دیگه کشش هضم این فجایع را نداره....///
نظر
-
شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت نعمت از کفت بیرون کند
اینه عاقبته طمع
عاقبته ناشکری
این مردم حقشونه
خدا اون بالا جای حق نشستهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
دوستان تو یکی از سایتها یه مطلبی می خوندم در چین کارگر مفته مفته از در و دیوار کارگر می باره یعنی تمام شرکت های اروپایی و آمریکایی یکی از اولویت های سرمایه گذاریشون چین است؟ چرا ؟ چون درآمد ماهانه یک کارگر چینی بدبخت و مفلوک 500 دلار در هر ماهاست یعنی ظالم ترین و کثیف ترین سیستم قانون گذاری حقوق کارگری در دنیا. چرا این حرفها را گفتم؟؟
دوستان سال قبل من نزدیک 1000 دلار درآمد ماهیانه داشتم الان درآمد ماهیانه من شده 400 دلار .... ایها الناس برده داری نوین و مدرنیته به این می گن ....
یاثر جان من و امثال من نمی تونیم دلار و سکه سرمایه گذاری کنیم تنها راه کسب درآمد حلال همین بورسه ... ولی چرا برای سود 5% یک ماه صبر کنیم در صورتیکه برای سود 30% کافی بود دلار بخریم ...
فقط می تونم بگم متاسفم متاسفم متاسفم
نظر
-
خدا یا ملت رو بکش یا دلار رو ارزون کن بابا ما سود توی بورس نخواستیم دلار ارزون بشه تا مردم بتونن زندگی کننخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا یا ملت رو بکش یا دلار رو ارزون کن بابا ما سود توی بورس نخواستیم دلار ارزون بشه تا مردم بتونن زندگی کنن
ملتو چرا ؟! بگو باعث و بانیشو ، اونهایی که ملت را چپاول کردند بکشه ما همه راحت شیم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر