کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم قصد فروش داشتم اما حرکت تکنیکالی امروز به شدت منعم کرد. کندلی که امروز زد معنیش عبور از 1400 و هدف حدودی است که گفتید. من تازه به فکر اضافه کردن هم افتادم !!
کیوان جان منم امروز اضافه کردم میشه بیشتر توضیح بدی که چرا با وجود عرضه صف فکر می کنی که سهم بالابره
ممنون از تحلیل های خوب شما
منم قصد فروش داشتم اما حرکت تکنیکالی امروز به شدت منعم کرد. کندلی که امروز زد معنیش عبور از 1400 و هدف حدودی است که گفتید. من تازه به فکر اضافه کردن هم افتادم !!
امیدوارم که آنطور که می گویید بشود. فردا قیمت بالایی14439 ریاله و قیمت فیبو هم 14384 ریال .اگر با حجم بالا و قیمت ماکزیمم معامله شود قطعا روبه 19000 خواهد رفت در غیر اینصورت تا فیبو 50درصد یعنی قیمت 12880پول بک میکند و بعد آماده برای حرکت تا 19000 می شود.من روز قبل در 13583 کامل فروختم و روی 12900مقداری خریدم که امروز انها را هم فروختم و روی 13000نشستم که نداد. معاملات فردا برای سهم خیلی حساس است.
کیوان جان منم امروز اضافه کردم میشه بیشتر توضیح بدی که چرا با وجود عرضه صف فکر می کنی که سهم بالابره
ممنون از تحلیل های خوب شما
حامد جان. من 2 حالت بیشتر برای سهم متصور نیستم و هر دو هم صعودی هستند. چه کوتاه مدت ،چه میانمدت و چه بلند مدت! حالا من کوتاه مدت منظورمه
باید بگم اولا به دلایلی قپیرا مسیرشو از گروه قند جدا کرده ( شاید یکی دوتا دیگه سهم همپیدا کنم اینطوری شده باشند فعلا من رو این زومم ) که با معاملات فردا نتیجه گیری نهاییمو میکنم و به زودی تحلیل جدیدش هم تو تاپیک میگم.
اما فردا یا از 1400 بر میگرده پایین رو 1320 و دوباره میاد بالا تا 1560
یا 1400 را میشکونه و تا 4 شنبه رو 1420 پولبک میکنه و بازهم میرسه به 1560
1560 هدف کوتاه مدت منه. میانمدت و بلندمدت به ترتیب حوالی 2000 و 3000 تومان( بدون در نظر گرفتن تعدیل مثبت ) حالا اگر تعدیلی هم باشه که میاد روش!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
حامد جان. من 2 حالت بیشتر برای سهم متصور نیستم و هر دو هم صعودی هستند. چه کوتاه مدت ،چه میانمدت و چه بلند مدت! حالا من کوتاه مدت منظورمه
باید بگم اولا به دلایلی قپیرا مسیرشو از گروه قند جدا کرده ( شاید یکی دوتا دیگه سهم همپیدا کنم اینطوری شده باشند فعلا من رو این زومم ) که با معاملات فردا نتیجه گیری نهاییمو میکنم و به زودی تحلیل جدیدش هم تو تاپیک میگم.
اما فردا یا از 1400 بر میگرده پایین رو 1320 و دوباره میاد بالا تا 1560
یا 1400 را میشکونه و تا 4 شنبه رو 1420 پولبک میکنه و بازهم میرسه به 1560
1560 هدف کوتاه مدت منه. میانمدت و بلندمدت به ترتیب حوالی 2000 و 3000 تومان( بدون در نظر گرفتن تعدیل مثبت ) حالا اگر تعدیلی هم باشه که میاد روش!
ممنون كيوان جان از تحليل خوب شما من هميشه از نظرات ارزشمند شما استفاده مي كنم
فروش یک اپسیلون شبندر به صف خرید ......اضافه کردن اپسلون پکویر ........سهم با پی بر ای 20 رو با پی بر ای 5 طاق زدم ......:d
فروش اپسیلون فاسمین به صف خرید و اضافه کردن پکویر از صف فروش ....اعصابم رو داغون کرد فروشنده ......x-(
بقیش رو روزهای بعد .......سهام ملت رو دارن مفت در میارن با یک صف فروش الکی ..........;) به قول یه بنده خدایی با دار و دسته کور ها که بازی نمیکنی ......=))=)) که اینقدر تابلو میخوای رکب بزنی .........هاها
فروش اپسیلون فاسمین به صف خرید و اضافه کردن پکویر از صف فروش ....اعصابم رو داغون کرد فروشنده ......x-(
بقیش رو روزهای بعد .......سهام ملت رو دارن مفت در میارن با یک صف فروش الکی ..........;) به قول یه بنده خدایی با دار و دسته کور ها که بازی نمیکنی ......=))=)) که اینقدر تابلو میخوای رکب بزنی .........هاها
میثم جان سلام
تو پکویر خبری داری ؟
اگر اکی هست رو تکنیکالش کار کنیم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر