یا خدا به ما گاز اشک آور زدند
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
4 راه استانبول و خ فردوسی پره ماموره و صرافی ها تعطیل
ولی خبری از تیراندازی نیستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به نظرم تا شنبه چنان دلار ارزون کنن که دیدن داشته باشه فقط بیچاره بورس ما که باید اینبار چوب ریزش دلار رو بخوره
دولت داره روی میاره به بیمه ای ها برای دور زدن تحریم یه راه حل برای دور زدن تحریم ها افزایش سرمایه بیمه ای ها و تاسیس بیمه های جدید این موضوع هر روز داره پررنگ تر میشه باه نظر میاد بازار بریزه و بیمه ای ها به اوج برنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظرم تا شنبه چنان دلار ارزون کنن که دیدن داشته باشه فقط بیچاره بورس ما که باید اینبار چوب ریزش دلار رو بخوره
دولت داره روی میاره به بیمه ای ها برای دور زدن تحریم یه راه حل برای دور زدن تحریم ها افزایش سرمایه بیمه ای ها و تاسیس بیمه های جدید این موضوع هر روز داره پررنگ تر میشه باه نظر میاد بازار بریزه و بیمه ای ها به اوج برن
عزیز بورس هیچ مشکلی نداره منم با سید موافقم... امنیت بورس بهتر از طلا و ارزه... سرمایه ها برمیگردهتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان نگرانت شدیم... حالتون خوبه اونجا؟
ما گیر افتادیم. با اینکه تمام درها بسته بود گاز اشک آور وارد محوطه شد و حال یکی از کارمندام بده. ما همه حالت خفگی پیدا کردیم وسط محل کارمون تو فضای بسته آتیش روشن کردیم. ضد شورش ریخت تمام موتو و ماشینه ای بچه هامونو که اینجا پارک بود شکست.
سطل ذباله ها هم آتیش زدند. تیر اندازی هم تا دلت بخواد اینجا شد البته هوایی. یک اسلحه عجیب هم مثل پینت بال دست یک مامور بود
اوضاع خیلی بده....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postسلام
ما گیر افتادیم. با اینکه تمام درها بسته بود گاز اشک آور وارد محوطه شد و حال یکی از کارمندام بده. ما همه حالت خفگی پیدا کردیم وسط محل کارمون تو فضای بسته آتیش روشن کردیم. ضد شورش ریخت تمام موتو و ماشینه ای بچه هامونو که اینجا پارک بود شکست.
سطل ذباله ها هم آتیش زدند. تیر اندازی هم تا دلت بخواد اینجا شد البته هوایی. یک اسلحه عجیب هم مثل پینت بال دست یک مامور بود
اوضاع خیلی بده....
بنظرت هدف دو طرف چیه؟
کودتا؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postکیوان جان برات آرزوی سلامتی میکنیم.
بنظرت هدف دو طرف چیه؟
کودتا؟
بالاخره تونستیم در بریم. خیلی بد بود . من اصلا تحمل این فضا ها و دیدن اینجور صحنه های خشونت امیزو ندارم.جلو ما 10 نفر ضدشورش و بسیجی ریختند رو سر یک پسر بچه 12 ساله لهش کردند آخه !
مطمئن نیستم اما بر طبق آنچه دیدم مشخص بود اول عده ای عمدا قصد آشوب و شورش دارند بعد هم کم کم مردم تحریک شدند و همینطور گسترش پیدا کرد. خودم به شخصه احساس کردم قصد سرنگونی دولت وجود داره. شاید این عمد افزایش نرخ با این هدف بوده و ..... یادمون باشه 2 فرزند هاشمی زندان هستند ! ....شاید هم نتیجه گیریم اشتباهه.
هرچی هست میدونم امشب هم خبرهایی هست!
فعلا آدرنالینم بدجور رفته بالا باید کمی استراحت کنم!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Post4 راه استانبول و خ فردوسی پره ماموره و صرافی ها تعطیل
ولی خبری از تیراندازی نیستما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من خودم سمته میدونه فردوسی بودم
مامور پر بودولی اسلحه ای من ندیدم
تماما باتوم بدست از تیراندازی هم خبری نبودالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
آقایون میگم این بحثو کــــــــــــــــژ ندیم. ممکنه سایت ... بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط azimzadeh پست شده است View Postایکاش فباهنر رو نگه میداشتین
تو یه پروسه 2 روزه تا اخر وقت چهارشنبه
توریل رو دادم جاش وتوکا و فولاد گرفتم
فباهنر رو هم که حجم خیلی خیلی کمی داشتم فروختم جاش به فملی های قبلی اضافه کردم
کلا تو گروه فلزات آهنی و غیر آهنی هستیم و بیرون نمیریم که نمیریم... :d"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخرید باهنر روی 1050... به زودی با این قیمت ها هم خداحافظی خواهد کرد;)
البته توجه شما برام ارزشمنده ولی چه کنم که من هنوز به استراتژی ناپلئون پابندم
که بعد از پایان جنگ تعداد کشته شدگان رو نمی شمرد;)
با فملی و فسرب و غبشهر هستیم در خدمت یاران;;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر