کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید سنگین غبشهر با 40 درصد سبد رفتم روش ...............
منم امروزغبشهرخریدم فقط یه سوال چراباوجودقیمت پایانی بالا تقریباروصف فروش فردامعامله شدتواین گروه غپینوروکه بشدت دارن باحمایت بالامیبرن ولی بنظرم غمارگ ازغبشهرقویتره
من که خریدار بودم خوب مشخصه نظرم... اما معدنی ها خوبند الان برای فروش زوده مخصوصا اونهایی که پی ب ای بالای ندارند...
امروز خرید فاسمین داشتم از ذخایر ارزی!!
تبریک می گم خرید کروی رو بهت سید یاسر.
ما هم کروی رو دوست داریم اما چه کنم که بی وفایی به ومعادن سخته!!
تا ومعادن رو تبدیل نکنم سراغ معدنی بعدی تو سبدم نمیرم.
شما که نظرت به سمت روی مثبت بوده و خرید هم کردی. بین کروی و ومعادن کدوم رو پرآتیه تر می دونی؟
موافقی ومعادن سرعتش داره کم میشه؟
حس می کنم آرام آرام باید تحویل دادش و کروی اضافه کرد
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
خرید سنگین غبشهر با 40 درصد سبد رفتم روش ...............
جسارتا در جایی نوشته بودید از محل فروش شبندر - غبشهر را خریده اید. اگه اینطور باشه - فکر نمی کنید { مروارید را داده و آبنبات گرفته اید؟}
شبندر آگهی بلوکش آمد و آماده پرواز است ولی غبشهر با رشد 25 تا 30در صدی اخیر ممکن است مدتی استراحت کند و......
جسارتا در جایی نوشته بودید از محل فروش شبندر - غبشهر را خریده اید. اگه اینطور باشه - فکر نمی کنید { مروارید را داده و آبنبات گرفته اید؟}
شبندر آگهی بلوکش آمد و آماده پرواز است ولی غبشهر با رشد 25 تا 30در صدی اخیر ممکن است مدتی استراحت کند و......
امروز خرید فاسمین داشتم از ذخایر ارزی!!
تبریک می گم خرید کروی رو بهت سید یاسر.
ما هم کروی رو دوست داریم اما چه کنم که بی وفایی به ومعادن سخته!!
تا ومعادن رو تبدیل نکنم سراغ معدنی بعدی تو سبدم نمیرم.
شما که نظرت به سمت روی مثبت بوده و خرید هم کردی. بین کروی و ومعادن کدوم رو پرآتیه تر می دونی؟
موافقی ومعادن سرعتش داره کم میشه؟
حس می کنم آرام آرام باید تحویل دادش و کروی اضافه کرد
سلامت باشید، من هم تبریک میگم فاسمین هم قبول دارم کامل. ببینید فسرب یه نکته ای که داره اینه که کنسانتره خرید می کنه و خودش زنجیره ارزش رو کامل نداره اما معادن روی و فاسمین و باما و بافق و فراور تولید خاک هم دارند. از طرفی کروی و فاسمین پی به ای مناسب تری دارند
ومعادن یه شرکت سرمایه گذاریه و قطعا اندازه خود شرکت های معدنی شارپ نیست البته اون هم واقعا ارزش منده... به نظرم این گروه روی حرف زیاد برای گفتن خواهند داشت...
استاد جسارتا مروارید (شبندر) را دادید بجاش کدام آبنبات را گرفتید؟[:)
با سلام . پالایشگاه نفت رو با پالایشگاه روغن تعویض کردم .......فک نمیکنم فرقی داشته بشه ........دلار مرجع بره بالا هر دو میرن بالا ........:))
غبشهر با توجه به اینکه پایانیش بالاتر از اخرین معاملشه ....گفتیم یه نوسان بگیریم تا وقتی شبندر درجا میزنه .......فعلا تا بلوک معامله نشه یه کم نوسان بگیریم .....
البته تو بازار منفی کار سختیه این تعویض ها ....به هر حال هر دو سهم عالی هستن ..
انشالله که هر دو پالایشگاه :d بترکونن ......
. دلار مرجع 200 تومن رفت بالا غبشهر سودش دوبل شد .......فردا من نیستم ..........انشالله تحقیقاتی از تاثیر دلار مرجع روی سهم غبشهر انجام خواهم داد که به نظر نتایج خوبی خواهد داشت و بعدا در اختیارتون قرار میدم .........ولی به نظر میاد کوچکترین تاثیر بر روی دلار مرجع سود سهم رو خواهد ترکان ولی هنوز بررسی دقیق نکردم..........ولی باید از تجریه هایی که میکنیم استفاده کرد ......و در این شرایط شرکت هایی که امتحانشون رو بر روی دلار پس دادن رو بیشتر بزاریم زیر ذره بین ....
این تعویض چیزی از ارزش های شبندر کم نمیکنه و جنبه نوسان داره بیشتر ....اگه بده شاید هم اشتباه کردم .......تا دلتون بخواد از این تعویض های اشتباه من کردم :D
نظر