کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اسم کارگزاری چیه آقا مصطفی
شما باید خودت معرف بشوی یا خودمونهم بریم کفایت می کنه
هرچند که فکرکنم
باید شعر آمدی جانم به قربانت را .... بخوانم .
دیگه نه آه وبساطی نمونده .همه پولها را زیرخاکی کردیم ونقشه اش
راهمکشیدیم برای روزهای ....و شاید هم آیندگان .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
امروز مهمترین روز برای قندی ها بود. قپیرا و قشیر که من بررسیشون میکنم و گویا جفتشون در بازیگرانشون مشترک هستند خیلی قشنگ سهمو جارو کردند قشیر امروز هم روی 1100 واکنش مثبتی نشون داد و هم از مقاومت مهمی که قبلا بعنوان حمایت شکسته شده بود رد شد .
انتظار دارم قپیرا هم تا لحظاتی دیگر به همان سرنوشت دچار شود !!
علتش هیجان زیاده .
باید خونسرد بود .
فکرکنم خیلی ها تجربه اش را تابه حال داشته اند .
آنلاین مفید خرید و فروشش کنار همه برای نوسان هم باید ثانیه ای خرید و فروش کرد
متاسفانه از اولی که آنلاین مفید اومد تا امروز چند بار از این سوتیا دادم:d
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید ذوب تنها کارامروز ما بود .
هرچند سهام خریدن هنوزهم درمقایسه با سایر بازار نقش بازی را برای ماداره وشاید کمی اعتیاد .
ببینیم این 100 تا شتررا هم به ما می دهند یانه ؟
ذوب راهم بهقصد نوسانگیری برای معامله بلوکی
وبعدش گزارش 6 ماهه اش ببینیم چیکارکرده
هرچند به نظرم نباید زیاد هم گول این افزایش قیمتها خورد برخی شرکتها بلدند چطوری همه اش را سرکیسه کنند .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
با سلام خريدهاي امروز :
1- خريد كرمانشاه : علت بقول حاج كاظم نادر علي در سايت بوركس 6 ماه 88 تومان سود ساخته در 6 ماه دوم هم 82 ميسازد كل سود 91 برابر است با 170 حساب pe با دوستان
2- خريد پترو اراك : علت 6 ماه اول 120 ميسازد 6ماه دوم بالاي 300 كل سود 91 حدود 400 قيمت سهم 750 محاسبه pe با دوستان
3- خريد بموتو .........................معرفي استاد پر ريسك سهمي بود كه در 360 صف خريد بود منفي امروزش دلچسب البته اميدوارم فروشندگان جبران كنند ضررشان را
4- خريد قشهد ...................يك سهامدار جديد هم اضافه شد علت ديگر افزايش نرخ فروش درب كارخانه و جو + بر روي گروه
نظر