امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

- - - Updated - - -

فروش تعدادی غبشهر و ا.س.پ ............و خرید کنور ..........هاها ......تمام سهم هایم را دلاری خواهم کرد .........
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/30, 10:49.
    ///

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

خرید مجدد فسرب

دیگه پولام تموم شد :d
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• كهكشان
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 111

خريد كپشير با هدف كاهش ميانگين!
        هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          خرید مجدد فسرب

دیگه پولام تموم شد :d

چه میکنه این فسرب ;)
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Jul 2025
            • 536

خرید فسرب بعد چند بار پس دادن خریدهای قبلی به دنبال ندامت

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

افزودن مقداری فسرب و نگهداشتن اندکی نقدینگی برای افزودن فایرا در ایام آتی.....
              برای بقیه سبدم هم فعلا تا اطلاع ثانوی فقط صبوری و سهامداری و نظاره کردن اعمال حیرت آور ملت همیشه در صحنه ....
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• نویان
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 112

خرید مجدد رمپنا

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

تبدیل 80% فولاد به فملی .... نقدینگی به سمت 0 داره میره..خدا خودش رحم کنه:d..

نظر

• space_mohamad
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 313

فروش شیران و خرید غمارگ . امروز فرصت خوبی برای خرید سهمایی بود که چند روزی صف خرید بود . البته شیران هم هنوز بد نیست .
                    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• naeim
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 31

فروش فولاد امیدوارم خریدارش سود کنه من کن 60 درصدی ازش گرفتم

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

خرید یک شکم سیر قشهد....متاسفانه در قیمتهای پایین حجم مناسبی ارائه نمیشه و حتما باید تو سقف حجم برداشت !
                        خلاصه نصف حجم امروزشو ما درو کردیم !!
                        فردا هم مقداری دیگه باید بخرم و تکمیلش کنم...بعد دیگه کاری بهش ندارم...میره یه گوشه ...در عرض مدت کوتاهی میشه عین ساقه لوبیای سحر آمیز !!!
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/12/30, 18:39.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          خرید یک شکم سیر قشهد....متاسفانه در قیمتهای پایین حجم مناسبی ارائه نمیشه و حتما باید تو سقف حجم برداشت !
                          خلاصه نصف حجم مبناشو امروز ما درو کردیم !!
                          فردا هم مقداری دیگه باید بخرم و تکمیلش کنم...بعد دیگه کاری بهش ندارم...میره یه گوشه ...در عرض مدت کوتاهی میشه عین ساقه لوبیای سحر آمیز !!!
                          کیوان جان نظرت روی قشکر چیه ؟
                          قشکر
                          :)
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                            کیوان جان نظرت روی قشکر چیه ؟
                            قشکر
                            :)
                            منظورم حجم معاملات امروز بود ! گفتم حجم مبنا !! :p

اسی جان راستش من چون قبلا یک موج شماری قشکر داشتم که از نظرم 5 موجشو زده بود و صعودهای بعدش را صعودهای اصلاحی میدیدم واسه همین دیگه روش زوم نبودم. تمرکز من روی قپیرا از ابتدا بود که خوشبختانه رو سفیدم کرد و تا الان بر خلاف رویه همه قندی ها باهام راه اومد و 50% سود بهم داد. از حالا به بعد رفتم رو قشهد . البته اصفهان هم بدجووری چشممو گرفته اما اگه همینجوری پیش برم سبدم تک گروه ! میشه!

حالا الان رفتم قشکر هم یک نگاه مجدد و با در نظر گرفتن شرایط جدید موج شماریشو اصلاح کردم. دیدم اولا اینهم مثل اکثر قندی ها الگوی پرچم مثلث زده! و اگر این تایید بشه پس قشکر میتونه اول تا 1000 و سپس تا 1800 بره! (تایید بنیادیش بر عهده شما که منطقی هست یا نه )
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/12/30, 18:54.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              منظورم حجم معاملات امروز بود ! گفتم حجم مبنا !! :p

اسی جان راستش من چون قبلا یک موج شماری قشکر داشتم که از نظرم 5 موجشو زده بود و صعودهای بعدش را صعودهای اصلاحی میدیدم واسه همین دیگه روش زوم نبودم. تمرکز من روی قپیرا از ابتدا بود که خوشبختانه رو سفیدم کرد و تا الان بر خلاف رویه همه قندی ها باهام راه اومد و 50% سود بهم داد. از حالا به بعد رفتم رو قشهد . البته اصفهان هم بدجووری چشممو گرفته اما اگه همینجوری پیش برم سبدم تک گروه ! میشه!

حالا الان رفتم قشکر هم یک نگاه مجدد و با در نظر گرفتن شرایط جدید موج شماریشو اصلاح کردم. دیدم اولا اینهم مثل اکثر قندی ها الگوی پرچم مثلث زده! و اگر این تایید بشه پس قشکر میتونه اول تا 1000 و سپس تا 1800 بره! (تایید بنیادیش بر عهده شما که منطقی هست یا نه )
                              ممنون کیوان جان
                              در قشکر به نظرم با یک horizontal trangle طرف باشیم که تا پایان ژانویه در تکمیل الگو نوسناتی داشته باشه که هدف کلاسیک الگو محدوده 1200 تومان است یعنی 100 درصد بازدهی و بنظرم حرکت امواجش ایمپالس نباشه

به هر حال ممنونم
                              >:D<
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• Hamidkhann
                                Banned
                                • Dec 2012
                                • 476

به عنوان یه تازه وارد سلام
                                من از صف فروش شفن گرفتم. حقیقیها اکثراً ترسیدن دارن صف فروش می سازن. فرصت خوبیه واسه استفاده

نظر

در حال کار...
                                X