خرید فسرب 3116
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید فسرب 3116
به نظرم ولي امروز هر قيمتي مي خريدي خوب بود يعني عالي بود....امروزو فقط گذاشته بودن كه خريد كنن باز....
آخه سهمي رو كه آقابالاسرش پنج روز پشت هم به اندازه حجم مبنا برميداره رو مطمئن بدون يه برنامه هاي توپي براش دارن......
منتظر فردا مي مونيم.....
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postميثم جان 3116 اصلا معامله نشدا..... فك كنم قيمتو اشتباه تايپ كردي....
به نظرم ولي امروز هر قيمتي مي خريدي خوب بود يعني عالي بود....امروزو فقط گذاشته بودن كه خريد كنن باز....
آخه سهمي رو كه آقابالاسرش پنج روز پشت هم به اندازه حجم مبنا برميداره رو مطمئن بدون يه برنامه هاي توپي براش دارن......
منتظر فردا مي مونيم.....///
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postفروش تپمپی با هزاران آه و افسوس!
متاسفم واسه کل مجموعه سامان همه با هم!
تا من باشم سهمی که سبدگرون..... داره نخرم هرقدر هم ارزنده باشه....دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخیلی نخریدم .......نزاشتن بخرم!!!وگرنه میخریدم .............واسه خودم خریدم .......البته یه پولی اومد دستم ولی قرضیه .......
اگه میخواید چیزی بخرید من الان دنبال کنور و فسرب هستم ......فسرب 312 به پایین اگه بدن ..کنور زیر 1780 اکه بدن ...قشهد هم 4 منفی بدن خریداریم .......شاراک هم به نظرم بدک نیست....احتمالا از ما بهترون دارن میخرن ........دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیاسر جان مجموعه سامان تا حالا بد عمل نکرده بود اما گند زدن با این کاراشون سهم به این خوبی چی کارش کردنإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تعداد کمی قشیر در منفی خریدم.فردا هم منفی بشه بازم میخرم.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخرید کسعدی روی 199 تومان... دست فروشنده درد نکنه!
میشه بگی هدف کوتاه مدت و بلندمدت کسعدی رو چند میبینی که اینقد خوشحالی
آخه منم دارم
مقاومت حدود 220 هم که جای خوشحالی نمیذاره برای خرید 199 و دو بار صعود ناموفق برای عبور از حدود 200
نظر
نظر