در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
فروش فخوز به قیمت 26198
اضافه کردن شاراک به قیمت 8610
خرید یه اپسیلون فزرین به قیمت 11601 به قصد نوسان گیری
نظر
-
در اصل توسط hamidkhann پست شده است View Postآقا میثم نکنه شما سهامدار عمده ای؟ همش داری کنور جمع میکنی آخه=))
من بلد نیستم سبد درست کنم ......فقط یکی دو سهم فقط باید داشته باشم وگرنه سهم نگه دار نیستم .......سبد مبد تو کار ما نیست .یا ما بلدیم یا بلد نیستیم دیگه حالت سومی در کار نیست ....:d سبد مال اوناییه که تازه شروع کردن .........ما باید ریسک های بزرگ کنیم دیگه ........=))
یا هر چی در اوردیم تو این یک سال و نیم نوسان گیری میپره ............یا اینکه دوبل میشه ..........ولی اگه دوبل بشه چه حالی کنیم .....بپره هم گور پدر مال دنیا ......;)
این سهم برای من 6000 تومن میارزه ........با قیمت های فعلی مگه قیمت ها تغییر کنه که دیگه بیخیالش بشم ........کنور فروشی نیست فعلا ........ 80 درصد شرکت ها در مقابل این سهم حرفی برای گفتن ندارن ...شرکت های شکلات سازی و بیسکویت سازی و قند و نبات و کاغذ و بعضی پتروشیمی ها و غیره و ول معطلن ........سود سال اینده این سهم که بیاد به قدرت این سهم پی خواهید برد......البته اگه قیمت های جهانی افت نکنه وبد شانسی نیاریم
البته هیچ چیز در بورس قطعی نیست ......همین سهم میتونه نصف بشه قیمتش .....ولی خوب فعلا تحلیل میگه که بخر ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/07, 12:48.///
نظر
-
خرید فسرب حتی بدبینترین تحلیلگران هم به ثبات قیمت سرب نظر دادند 540 هکتار زمین که اوایل ماه استاندار زنجان غیر مستقیم به تعویض محل کارخانه اشاره کرد سود ش بالای 1600 میشود خود فسرب هم اصلا به نسبت کل بازار رشدی نداشته در صنعت خودش فاسمین 2 برابر شده(400)این 240 بوده شده 300 فاصله این همه نباید باشد چون یک پنهان کاری دارد ولی فاسمین شرکت خوبیه با سهامداراش خیلی همیشه شفاف تر برخورد داشته
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postخرید قپیرا ، تعدیل سودش به بورس ارسال شده و سود خیلی خوبی ساخته.
قپیرا امروز عالی معامله کرد و تا نزدیکی مثبت 4 فردا معامله شد.
با کوچکترین تحرکی، جزء اولین گزینه هاست که فردا مثبت و صف خرید شود
قپیرا تعدیل 320 تومانی خودش را به بورس اعلام کرده
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postاینهم از قپیرا که دیروز گفتم.>:d<
قپیرا تعدیل 320 تومانی خودش را به بورس اعلام کرده
معلوم شد که شخص حقیقی 1,008,428 سهم در قپیرا خرید داشته، بیشتر از یک میلیارد و پانصد میلیون تومان، ارزش ریالی خرید این شخص است.
حتماً اطلاعات رانتی داره که به این خوبی داره سهم میخره.
شناور سهم کاملاً خشک شده و با کوچکترین تقاضایی صف خرید میشه
نظر
-
فروش ولصنم های یکشنبه (صف فروش) به صف خریدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
خرید یه مقداری غبشهر
تا 1400 را راحت میاد بالا(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر