در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
میدونستی ۸۰۰% افزایش سرمایه در دست بررسیه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
آره مصطفی جون از پارسال خبرشو دارمدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمیدونستی ۸۰۰% افزایش سرمایه در دست بررسیه؟
دیروزم رفتم دفتر مرکزی تو تبریز افزایش نرخ ۸۰% گرفته
نظر
-
خرید قشهد و قشیرکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
حد ضر و هدفشو هم بگی چه خوب میشه عطاجون...در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستتمام سنگ آهنی ها صف خرید سنگین شدن
کنو رو از دست ندهید."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
دوست خوبم کنور امسال راحت ۵۰۰ تومان میسازهدر اصل توسط khodshokufaei پست شده است مشاهده پستحد ضر و هدفشو هم بگی چه خوب میشه عطاجون...
با p/e ۵ قیمت سهم میشه ۲۵۰۰ تومان
شناوری هم هر روز در حال خشک شدن
نظر
-
اقامصطفی ازواتی چه خبر کسالتی نداره ههدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمیدونستی ۸۰۰% افزایش سرمایه در دست بررسیه؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
تو تاپیک کطبس روزی که شفاف سازی کرد اشاره کردم که اینا همش بازیهدر اصل توسط خوشبخت پست شده است مشاهده پستسلام..
عطا جان کطبس رفت اون بالاها.........
اهداف خوبی داره
نظر
-
نظر
-
حرفت رو قبول دارم عطا جون اما یه اعتراف کنم. روزایی که بازار مثبته اصلا دستم به خرید نمیره.دو روز دیگه خیلی از سهمای امروز رو می شه راحت خرید. فعلا که جوزدگی قیامت می کنه. سهام های آنچنانی هم صف خرید دارن... فزوششون راحت نیستدر اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستدوست خوبم کنور امسال راحت ۵۰۰ تومان میسازه
با p/e ۵ قیمت سهم میشه ۲۵۰۰ تومان
شناوری هم هر روز در حال خشک شدن"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
جعفر عزیز درود بر شما
لطف میکنید، وملت و وبوعلی را بررسی کنید.
سپاسگزارم[SIZE=۳][COLOR="#۰۰۰۰CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
بله دوست عزیز اینطور سهم ها رو در لیست watch list بزار تا همیشه در نازلترین قیمت شکارشون کنیدر اصل توسط khodshokufaei پست شده است مشاهده پستحرفت رو قبول دارم عطا جون اما یه اعتراف کنم. روزایی که بازار مثبته اصلا دستم به خرید نمیره.دو روز دیگه خیلی از سهمای امروز رو می شه راحت خرید. فعلا که جوزدگی قیامت می کنه. سهام های آنچنانی هم صف خرید دارن... فزوششون راحت نیست
نظر

نظر