خرِیــد کخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاک :d
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
درود؛در اصل توسط dowpal پست شده است مشاهده پستبله... اما
جواب اهداف چی شد ؟
وقت کنم یه پیام خصوصی میدم
ممنون
عذر می خوام بابت تاخیر اما تحلیل بنیادی خیلی در هدف ها و روندهای کوتاه مدت قدرتمند نیست بلکه ارزش مند بودن یک سهم را مشخص می کنه و استراتژی Hold,Buy,Sell را مشخص می کنه
الان کسعدی قطعا در موقعیت خرید و نگهداری قرار داره. با توجه به پی به ای فعلی گروه به شخصه انتظار دارم مثل قندی ها بازی خود را تکرار کنند و با پذیرش این فرضیه هنوز اول راه هستیم... قطعا مقاومت ها در طول مسیر وجود دارند اما تا زمانی که سهم ارزشمند باشه نگهداری اون توصیه میشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با اجازه ميثم خان همسفر شدن در غبشهر ، ميثم خان كمتر از ۲۰۰۰ بفروشي من مي دونم و تو :dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستاضافه کردن غبشهر ..........فروش شبندر های دیروز...
نظر
-
-
-
شاید هم ۳۰۰۰ ...............کافیه فقط یه تعدیل بده .....دیروز رفتم اشپزخونه خودمون ببینیم روغن کیلویی چنده ....روغن بهار ۱۳۵۰ گرمی تولید ۹۱/۰۷/۰۱ رو دیدم زده ۴۵۳۰ تومن یعنی روغن ۳۳۵۵ تومن ....حالا میگیم ۳۵۵ تومن هم اون قوطی پلاستیکیش باشه :)).....تو بودجه ۲۴۰۰ تومن ....;) حالا این نباید ملاک باشه ولی یه تعدیل دیگه باید بده به نظرم ..........;) فعلا با سهم میمونیم ...........راه دیگه ای نداریم !!! چون امروز اضافه کردیم ........در اصل توسط shimab پست شده است مشاهده پستبا اجازه ميثم خان همسفر شدن در غبشهر ، ميثم خان كمتر از ۲۰۰۰ بفروشي من مي دونم و تو :d///
نظر
-
سلام دوست عزیزم چرا یه مدت نبودی؟!در اصل توسط shimab پست شده است مشاهده پستميثم جان الان ۳۰% نقدم يه چيزي بگو بخريم ، اتا هم كه رفته دنبال كخاك، كخاك به نظرم شناوري پايين دارهف مي ترسم توش گير كنم .... اتا سهم خوب معرفي كن ;;)
همین غبشهر خوبه تونستی اضافه کن
نظر
-
سهم هایی که در اینده تعدیل دارن : کنور - شاراک- شبندر- غبشهر -خیلی سهم های دیگه هست . گروه روی هم هست که این دفعه من بتونم بدون ضرر خارج بشم یعنی ۱۰۰ میلیارد هم بهم بدن دیگه وارد گروه روی نمیشم حالا یا بازیگرانش بد هستن یا مدیران .......مدیرانش واقعا بی لیافتن به نظرم مخصوصا کروی در پیت ..........ذوب اهن رو هم امروز بررسی میکنیم تا شبنه ببینیم میارزه خرید یا نه ...باید رفت تو سهم هایی که پر حجم معامله میشه یا اینکه تعدیل داره .....بقیه فایده نداره ........در اصل توسط shimab پست شده است مشاهده پستميثم جان الان ۳۰% نقدم يه چيزي بگو بخريم ، اتا هم كه رفته دنبال كخاك، كخاك به نظرم شناوري پايين دارهف مي ترسم توش گير كنم .... اتا سهم خوب معرفي كن ;;)///
نظر
-
سید جان کم کم بازار داره این گروه رو درک می کنه. هفته ی اینده بیشتر از این گروه خواهیم شنید.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
عذر می خوام بابت تاخیر اما تحلیل بنیادی خیلی در هدف ها و روندهای کوتاه مدت قدرتمند نیست بلکه ارزش مند بودن یک سهم را مشخص می کنه و استراتژی Hold,Buy,Sell را مشخص می کنه
الان کسعدی قطعا در موقعیت خرید و نگهداری قرار داره. با توجه به پی به ای فعلی گروه به شخصه انتظار دارم مثل قندی ها بازی خود را تکرار کنند و با پذیرش این فرضیه هنوز اول راه هستیم... قطعا مقاومت ها در طول مسیر وجود دارند اما تا زمانی که سهم ارزشمند باشه نگهداری اون توصیه میشه
متاسفانه خریدارا فقط دوس دارن از صف خرید بخرند!!
نظر
-
میثم جان من هم دقیقا" با نظرت در مورد کروی موافقم . واقعا حیف اینهمه سهم خوب با کله توش سقوط کردمدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستسهم هایی که در اینده تعدیل دارن : کنور - شاراک- شبندر- غبشهر -خیلی سهم های دیگه هست . گروه روی هم هست که این دفعه من بتونم بدون ضرر خارج بشم یعنی ۱۰۰ میلیارد هم بهم بدن دیگه وارد گروه روی نمیشم حالا یا بازیگرانش بد هستن یا مدیران .......مدیرانش واقعا بی لیافتن به نظرم مخصوصا کروی در پیت ..........ذوب اهن رو هم امروز بررسی میکنیم تا شبنه ببینیم میارزه خرید یا نه ...باید رفت تو سهم هایی که پر حجم معامله میشه یا اینکه تعدیل داره .....بقیه فایده نداره ........[B][COLOR="#۰۰۰۰FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
سهم خوبیه!در اصل توسط NEO پست شده است مشاهده پستنظرتون در باره ی کطبس چیه؟
منم امروز کیوان جان کلی اضافه کردمزندگی بدون تحریم سلام....
نظر

نظر