امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

امروز بعد از چند ماه دوباره سنگین وارد شبندر شدم و مجبور شدم به خاطر بدهی اول وقت خرید شبندر سیمان فارس نو را مفت بفروشم:(

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
      امروز بعد از چند ماه دوباره سنگین وارد شبندر شدم و مجبور شدم به خاطر بدهی اول وقت خرید شبندر سیمان فارس نو را مفت بفروشم:(
      شبندر به شدت مورد حمایت همه بود ولی همه را ناامید کرد من نمی دونم پس چرا حقوقی ها اینقدر خرید داشتن. واقعا من موندم چرا این جوری کرد.
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        شبندر به شدت مورد حمایت همه بود ولی همه را ناامید کرد من نمی دونم پس چرا حقوقی ها اینقدر خرید داشتن. واقعا من موندم چرا این جوری کرد.
        شبندر کسی رو نا امید نمیکنه ......در میان مدت ......گفتیم در گزارش 6 ماهه منتظر هیچ اتفاق مهمی نیستیم ولی در 9 ماه .......و 12 ماهه ...........;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/21, 20:21.
        ///

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
          مهندس اتا خان فردا اگه اين غبشهر صف فروش باشه من مي دونم و تو ... X-( ببين چي گفتم :d
          در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....حرفي برا گفتن نميمونه...دوستان جاي ديگه اي صف فروش ديدن اعلام كنن بسپريم به اتا...
          در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...با سلام به دوستانم اتا ميثم و كيوان عزيز...
          ...خوشحالم كه ميبينم اجماعي براي دريافت مطالبات بحق ما :d:->ازاتاي عزيز درحال شكلگيريه....اگردوستان موافق باشند ادامه راه با جمع اوري امضا باشه كه دوستاني كه فقط يه خريدشون 6ميليون سهمه حق مستمندان و ناتوانان و معلولان مغزي جامعه رو كنار بزارن...
          ...اتا جان نزار كار به جاي باريك بكشه برادر من...
          جان فدا سیزه(ترجمه کنید :d)

نظر

• atlantic1368
            عضو جدید
            • Jun 2012
            • 5

معاون سازمان خصوصیسازی:
            عرضه بلوک 53درصدی ذوبآهن قطعی است

فارس- معاون سازمان خصوصیسازی با اعلام عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس در ماه آینده گفت: بلوک 53درصدی ذوبآهن قطعا عرضه خواهد شد و در صورت فروش منابع حاصل آن به دستگاههای طلبکار داده میشود.

ابوالقاسم شمسی جامخانه در رابطه با آخرین وضعیت واگذاری 53 درصد سهام ذوبآهن که با حاشیهها و مصوبه هیات وزیران مبنی بر تخصیص سهام به صندوق فولاد مواجه شده، اظهار داشت: برخلاف باور برخی، سهام این شرکت مشمول اصل 44 به طور مستقیم به دستگاههای طلبکار دولت واگذار نشده است. برخی هم در مورد درصد سهام تخصیص داده شده اشتباه کردهاند.
            وی ادامه داد: درحالی صحبت از تخصیص 20 تا 23 درصد سهام ذوبآهن به صندوق فولاد است که سهم دولت از این شرکت حداکثر 40 درصد است، بنابراین این بلوک با همان سبک و سیاق قبلی در فرابورس عرضه میشود تا در صورت فروش، بخشی از منابع حاصل به صندوق فولاد و بخشی دیگر به سایر دستگاههای طلبکار داده شود.
            این مقام مسوول با تاکید بر اینکه به غیر از سهام عدالت هیچ شرکتی بدون عرضه رقابتی به دستگاهی واگذار نمیشود و همه شرکتهای حاضر در جدول یک و دو بعد از قیمت گذاری توسط هیات واگذاری آماده عرضه رقابتی میشوند، خاطرنشان کرد: برنامه سازمان خصوصیسازی عرضه قطعی بلوک مدیریتی ذوبآهن است مگر اینکه مسوولان سازمان بورس در مورد صلاحیت متقاضیان این بلوک تصمیم دیگری بگیرند.
            شمسی جامخانه با بیان اینکه عرضه بلوک ذوبآهن وسایر واگذاریهای عمده به دلیل ابلاغ نشدن دستورالعمل مربوط به معاملات عمده توسط سازمان بورس به تاخیر افتاده و قرار بود این دستورالعمل روزهای گذشته ابلاغ شود، ادامه داد: درصورت نبود مشکلی، همان 53 درصد سهام ذوبآهن باردیگر در فرابورس عرضه میشود تا منابع حاصل از فروش به دستگاههای طلبکار داده شود. اما اگر بعد از دوبار عرضه، فروشی صورت نگیرد با تصمیم هیات واگذاری به دستگاههای طلبکار داده میشود.
            وی درباره سرانجام عرضه اولیه سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس توضیح داد: این شرکت بزرگ مشمول اصل 44 آماده درج در بورس است اما ريیس سازمان بورس نامه ای در مورد یک ابهام این شرکت به وزیر محترم اقتصاد داده و قرار است در جلسه هیات واگذاری دراین مورد بررسی شود.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              جان فدا سیزه(ترجمه کنید :d)
              عطا حالا که داری شاباش میریزی منهم هستما!! ناسلامتی از قدیم کیوووونی بود که پووول زوووز می گرفت ! :d

پوووول وده بینم !
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                عطا حالا که داری شاباش میریزی منهم هستما!! ناسلامتی از قدیم کیوووونی بود که پووول زوووز می گرفت ! :d

پوووول وده بینم !
                کیوان جان بزرگی کوچیکی گفتن اول از همه باید دکتر جون شاباش بده :d

نظر

• حامد
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1490

ذوب شاهد معاملات ۱۱۷ میلیون سهمی در قیمت ۲۴۵۵ ریال می باشیم. روز گذشته سازمان توسعه ونوسازی از فروشندگان پر حجم ذوب بوده است.
                  زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                  اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

تمام سبد ما بسته واسه تعدیل
                    فایرا بستس
                    زمگسا امروز بست
                    کگل امروز بست
                    بریم دنبال کارهامون

نظر

• قاتل بروسلی
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 684

آدم تو کار بعضی ها واقعا میمونه.طرف دیروز کاذر رو تو گره نداده بره امروز اومده گذاشته تو صف فروش. :-w
                      کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                      ندایی آمد که :
                      او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

نشستم برای خرید چکاوه اگه بدن روی منفی خیلی عالیه
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Fundamental
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 697

خرید وپترو سنگین

نظر

• homework
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 747

مای گاد
                            چه رنجی زد ولساپا !!!
                            ما صبح تو منفی با یه عالمه ضرر که از 215 داشتیم ! دادیمش رفت
                            وای خدا امروز چه ضرر سنگینی کردم تو سهم لعنتی
                            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• قاتل بروسلی
                              كاربر فعال
                              • Feb 2012
                              • 684

من که همه سبدم صف فروشه.با دلی شاد و قلبی آکنده از غم و اندوه به مسافرت میرم. :d
                              کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                              ندایی آمد که :
                              او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

خرید سنگین فولاد

نظر

در حال کار...
                                X