کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توصيه ميكنم به دوستان كه اصلاح پورتفوي انجام بدهند و دست از نوسانگيري بردارند . بازار فرصت نوسانگيري نميده . ان شاا... حركت اصلي و تند بازار پس از ايام عاشورا و تاسوعا شروع ميشه(تا اون موقع هم كم كم زمزمه تعديلات مخصوصا در سهمهاي صادراتي و دلاري پيچيده ميشه) پس فقط و فقط سهامداري كنيد
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نرخ ارز مرجع از 1226 تومان به 2500 تومان تغییر پیدا کرد.زمان اجرا از اول آذر ماه سال 91
منبع:نمابورس
بسياري از سهمهاي صادراتي در بهترين حالت نرخ دلار را 1800 تومان ديده اند . حالا دلار بالاي 2500 تومان تعديلات وحشتناكي روشون ميزاره و سودشون چنديد برابر ميشه.
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید قشهد روی 1650 ..........بالاخره به ارزوم رسیدم ..............خرید های پله ای رو روش انجام میدم ......از این به بعد ..................اگه بیاد پایین ...........
من الان تو مفید آنلاینم هستم دیدم حجم معاملات خیلی کم شده ! قیمتها هم فرق کرده ! بعد دیدم معالات در حال انجامه !!!! و بازار بازه !!؟! چند لحظه رفتم تو هنگ!! نگاه کردم دیدم ساعت 10 صبحه و من الان دارم همون معاملات ساعت 10 را میبینم ولی همه چیز زنده ! مثل 10 صبح امروز !!!!
نمی دونم چجور میشه همچین چیزی بشه ! ولی اگه میشد چه باحال بود !! میتونستم یک نوسان خفن از سهمی که قیمتاش بالا پایین شد بگیرم!!! :))
ولی هرکی فهمید جریان چیه به منهم بگه !! شاید نوتبوک من روح رفته توش!!! :-ss
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر