کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رفتیم برای اضافه کردن شبندر در صف خرید ........:d البته تا ساعت 9 شاید کمی پایین تر بدن .......مثلا 305 یا 300..........شاید هم همون 307 کمتر ندن ..به هر حال ما ریسک نکردیم ............:D
بتا سهم گفته تک نرخی شدن ارز د ر بودجه کشور یا همچی چیزی قطعی شده
3054 خرید شد ..............شد 50 درصد سبدم ...............بازم اضافه میکنم امروز اگه بدن .........یه چیزی بفروشیم ............
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
با اين تعديلي كه زير مجموعه هاي وپترو دارن ميدن سهم چاره اي جز صعود نداره تمام زير مجموعه ها تعديل مثبت دادند وساخت هم داره به قيمت تمام شده وپترو ميرسه منم واسه همين يه تعدادي خريدم امروز:x
با اين تعديلي كه زير مجموعه هاي وپترو دارن ميدن سهم چاره اي جز صعود نداره تمام زير مجموعه ها تعديل مثبت دادند وساخت هم داره به قيمت تمام شده وپترو ميرسه منم واسه همين يه تعدادي خريدم امروز:x
امروز اكثر اردهاي فروش مخفي هستش مثل اينكه يه عده دوست ندارند سهم زياد بره بالا>:)
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
ودی را با همین سودی که کردم دادم رفت پی کارش به درد خودشون میخوره .اینقدر کثافت کاری پشت پرده داره... من با وپترو عوض کردم. حجم معاملات به شدت بالاست و به نظر میاد قصد شکستن سقف 100 تومان را دارد.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خرید کمی بترانس در 203تومان
امروز ایران خودرو در کمترین قیمت تاریخشه و تا کنون قیمت پایانیش به زیر 110 نرفته
هرچه زودتر اگر گزارش زیان 6ماهه رو اعلام کنه بعدش احتمالا به طور موقت فشار از گروه خودرو برداشته مشه و حداقل 10درصدی رشد میکنن در این بین خبهمن مظلوم واقع شده با پرتفوی فملی وپارس کروی پارسان و....
نظر