فایرا به سوی صف خرید.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postدوستانی که میخواهند وتوصا بخرند عجله نکنند
در قیمتهای پایینتر هم فرصت خرید میده
امروز فایرا رو هم به همین خاطر حمایت کردند و احتمالا" فردا هم در همین قیمتها معامله بشه ولی
از شنبه هم فایرا و هم وتوصا رو میشه ارزونتر خرید
فعلا" فایرا وضعیت بدهی اش و وضعیت صادرات آلومینیومش یه کم سر در گمه
با سلام
این هم از صف فروش وتوصا
البته دارن در این قیمتها جمع میکنند
ولی همانطور که گفتم نسبت به دیروز 1251 هم معامله شد و خرید امروز بهتر از دیروز بود
به نظر من صف فایرا هم دوام نخواهد داشت
و فایرا فقط به دید میان مدت ارزشمند است و ورود به آن یه کم زود استThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
کمی سبک کرد فولاد و کروی و کگل
نقد به بیش از 25 درصد رسیده فعلا;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
6000 تا کفرا اضافه کردیم. میانگین رسید به 390 فعلا
5000 تا هم رایان اضافه شدآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/11/28, 10:32.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخرید خساپا
مونده بودم بین وبیمه و خساپا کدومو بخرم قرعه انداختم هرکدوم زودتر جنبید فعلا که خساپا خریدم ولی دلم رو وبیمه هم گیرهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید ذوب 295 تومان به خاطر فروش رفتن محصولاتش در بورس کالا به رقابت و البته همون قدر که فروش رفته تقاضا وجود داره که متقاضی محصولات ذوب بودنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خرید شمواد 200 تومن
فروشندش که 50 درصد سود کرد
ببینیم به خریدارشم 50 درصد میده تا یک ماهه دیگهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر