در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
///
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postميثم عزيز سلام
من نميدونم چرا از سر اتفاق معامله هاي شما رو پيگيري مي كنم....كلي هم علامت سوال تو ذهنم مياد..
اول...ببين شما از كاربراي باسابقه اينجا هستي و ممكنه روي خيلي كاربرها تاثير داشته باشي..مدتها در امضاي شما يك عبارت حماسي در مورد گرفتن سود از غبشهر بود... امروز فروش كامل غبشهر ....اميدوارم كسي در خريد و فروشها به شما تكيه نكنه چون واقعا دلم براي اون آدم ميسوزه واقعا گيج ميشه!!
دوم سهم رشد نكرده با پي به اي 3 با بهترين فاند (كه خود شما از كسايي هستي كه آخر بنيادي اين سهم رو در آورديد) و آينده روشن خروج كامل ميشه تا كنور خريده بشه...حالا واقعا عاليه كه جايگزين كنور هست كه واقعا سهم با بنيادي معركه اي هست ولي يادمون باشه كنور مدتها (بيش از 6ماه ) در قيمت زير 2000 تومان و حتي مدتهاي طولاني در محدوده 1500 تا 1700 فرصت خريد عالي مي داد و البته خريدني بود اما الان با يك رشد نزديك به صد درصدي به نظر نمي رسد بشه اونو بهترين گزينه هاي خريد بازار دونست..هرچند بسيار سهم خوبيه...اونم در مقايسه با غبشهري كه فقط و فقط بي خردي يا غرض ورزي يا هرچيز ديگه lمزتبط با حقوقي سهم كه ما نمي دونيم باعث شده الان وضعش اين باشه و مطمئن باشين خيلي خيلي زود اين داستانش هم تموم ميشه....
سوم اينكه صلاح و مصلحت خويش خسروان دانند...اين فقط ارائه نظر بود و قصد جسارت و دخالت نبود.شما خود استادي....
سلام دوست عزیز
در ارزندگی غبشهر هیچ شکی نیست ....و اگه غبشهر بخواد پی بر ای کنور رو بگیره و با پی بر ای بازار یعنی 6 معامله بشه 2500 تومن می ارزه .........و فروش من به دلیل روش معاملاتمه و چون یک سهم در سبد زیر 50 درصد باشه نمیتونم صبر کنم .......
یک سهم هیچ وقت با حرف کسی بالا نمیره و سهم خوب راهشو میره .............و غبشهر هم به ارزشش میرسه و این زمان معلوم نیست .......شاید کنور افت کنه و غبشهر رشد .....خطا و اشتباه جزیی از بازاره .....
غبشهر حداقل حداقل 1500 میارزه .......فقط سهامداری لازمه ........دوستان منو میشناسن من صبرم کمه متاسفانه ........وگرنه برای خرید من دیروز در بورس 24 فقط 3 سهم غبشهر -کنور- فولاد رو پیشنهاد دادم .......یعنی غبشهر در صدر لیست خریده ...منتها باید صبر کرد تا گزارش جدید شرکت بیاد همین .......
دوست عزیز بنده هم به خاطر عجول بودن خیلی از سهم هام رو مفت فروختم : نمونش شیران 1150 تومنی رو 1350 فروختم شیرانی که 400 درصد داد ......واتی 115 تومنی رو 135 فروختم .....شبهرن 785 تومنی رو 845 فروختم و هنوز صف خریده .....قصفهای رو 1400 فروختم بعدش تا 3500 رفت ........و کسی نباید از روی من معامله کنه و.........چه بسا همین الان کنور رو بفروشم !!!!معاملات من معلوم نیست ......///
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postامروزاز یه جابجایی فروش پکویر وخرید مجددواتی مرددبودم نمیدونم کاردرستی بود یانه
دیروز منتظر پولبک منفیش بودم که فرصت نداد و امروز خریدم... حالا مظمئنا تو سودتو از پکویر گرفتی دیگه؟
من که فکر میکنم کار درستی کردم خریدم و از هفته بعد انتظار رشد خوبی را ازش دارم....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postفروش زمگسا با 24 درصد سود>:d<
این روزا فقط می فروشم:d
میبینم که در روزهای اخیر سود زیادی بردید که حکایت از صبوری و زکاوت شما داره از شما یه خواهش داشتم که سهام هایی رو که می خرید یا احتمال میدید در آینده رشد کنن و در سبد سهامتو هستن هم ذکر کنید که ما هم از تجربه شما قدیمیای بازار بورس استفاده کنیم.
نظر
-
فروش خیلی چیزا! ثشرق(تمامشو)، غبشهر(تمامشو)، شپترو(تمامشو) و سر ساعت 9.30 تمامشو وارد کنور کردم!!!! هورا! تا حالا این جوری حال نکرده بودم. شاراک رو دلم نیومد بفروشم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
فزرین رو گذاشتم برای فروش اما گرون گذاشتم موند رو دستم.
شفن هم خواستم اضافه کنم تو قیمت پایین که قیمتش تا اونجا پایین نیفتاد.
All in all: Nothing!
نظر
نظر