یک پله خرید شدوص از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جون چند روزه در کمینم نامردا زیاد نمیدن تو منفی. فکر کنم کفش همین جاها باشه
آره همینطوره سید جون...من زیاد میخواستم بگیرم دیدم اینجوری جون به لب میشم وگرنه اینو بیشتر میپسندیدم از نظر حرکت شارپ. امروز مونده بودم ببینم پایانیش میره روی 1115 ریال که دیدم دقیقا رفت روش!!!! به نظرم ارزش داشت میموندم تا آخر وقت از اینایی که امروز پایین دادند میخریدم ولی من کمی عجولم رفتم رو خساپا. البته اونم میره بالا ولی به نظرم این وبیمه صعودش خوشگلتره ;;)
راستی مپنا رو عشقه ! :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآره همینطوره سید جون...من زیاد میخواستم بگیرم دیدم اینجوری جون به لب میشم وگرنه اینو بیشتر میپسندیدم از نظر حرکت شارپ. امروز مونده بودم ببینم پایانیش میره روی 1115 ریال که دیدم دقیقا رفت روش!!!! به نظرم ارزش داشت میموندم تا آخر وقت از اینایی که امروز پایین دادند میخریدم ولی من کمی عجولم رفتم رو خساپا. البته اونم میره بالا ولی به نظرم این وبیمه صعودش خوشگلتره ;;)
راستی مپنا رو عشقه ! :d
مپنا که عشق اول و آخره! البته غیر از رایان و فولاد و کفرا و....:d
رفت واسه گره باور کن کیوان;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دو حرکت و جابجایی در دو سهم پر معامله این روزها:
صندوق نفت با فروشی که روز چهارشنبه داشت از ترکیب سهامداری درصدی شبندر خارج شد
رفت زیر یک درصد
.................................................
روز چهارشنبه دو تا حقوقی از ترکیب آذراب خارج شدن
شرکت سرمایه گذاری صبا جهاد با فروش 3,475,004 سهم
شرکت سرمایه گذاری و مدیریت سهام امیر با فروش 3,184,882 سهم
از فاذر خارج شدن
پس اینهمه فروش و عرضه از طرف این دو شرکت بوده!!!
کسی از سازمان خصوصی سازی آمار نداره که معلوم بشه اونها از کد صدرا چند تا فروختن؟
نظر
-
بازم خودم باید چراغو روشن کنم!
فروش یه پله کفرا به صف خرید
خرید پله دوم وپارس
خرید پله اول وبشهر
کمی سبک کردن کرویإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبازم خودم باید چراغو روشن کنم!
فروش یه پله کفرا به صف خرید
خرید پله دوم وپارس
خرید پله اول وبشهر
کمی سبک کردن کروی
سید جان وبشهر چرا خریدی؟
هنوز زوده
بعدشم اگه میخوای بخری ، ونوین بخری خیلی بهتره تا اینکه بخوای وبشهر بخری
به نظر من درسته که این قیمتها کف وبشهر هستش ولی تا باز شدن غمارگ و غبهشهر ؛ این سهم جایی نخواهد رفت ;;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
درود بر بابک عزیز؛
ونوین رو چون وپارس دارم دیگه نرفتم سراغش. وبشهر هم ریسک به ریواردش خیلی جذاب شده. اگه 10 درصد پایین تر بیاد پله دوم رو می خرم و میگذاریم یه گوشه واسه 6 ماه دیگه;) در ضمن خیلی از فروشنده خالی شده و هر آن ممکنه استارت بزنه به خاطر اصلاح زیادش;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بترانس هم نحوه معاملاتش طوریه که سخته حدس رشد یا عدم رشد
ولی همچنان با بترانس 200تومانی میمونم تا ببینم چی میشه
معامله بلوکی هم که پیش رو داره
نهایتش کمی از سودم کاسته میشه
============درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فروش خودرو104 تومنی خاطره ب صف خرید....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر بابک عزیز؛
ونوین رو چون وپارس دارم دیگه نرفتم سراغش. وبشهر هم ریسک به ریواردش خیلی جذاب شده. اگه 10 درصد پایین تر بیاد پله دوم رو می خرم و میگذاریم یه گوشه واسه 6 ماه دیگه;) در ضمن خیلی از فروشنده خالی شده و هر آن ممکنه استارت بزنه به خاطر اصلاح زیادش;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر