امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...باوجود اینکه تعداد زیادی معادن دارم ولی دقت کردم بالا پایین رفتن سهم قبل ازاینکه به سنگ اهنیاش وابسته باشه خیلی با فملی مچه....
    ...دوستان نظری درمورد عدم صعود فملی ندارن....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

خرید صبانور

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...باوجود اینکه تعداد زیادی معادن دارم ولی دقت کردم بالا پایین رفتن سهم قبل ازاینکه به سنگ اهنیاش وابسته باشه خیلی با فملی مچه....
        ...دوستان نظری درمورد عدم صعود فملی ندارن....
        درود؛
        هنوز جا داره دکتر جان. من امروز باز هم خریدم از 660 تومان تا الان خریدار بودم تو فملی
        شرکت های معدنی دوره بازگشت سرمایشون زیر 2 ساله معمولا، تا مجمع امکان داره به قیمت قبل از افزایش سرمایه تابستون پارسال برسه (1500 تومان)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....خرید فسرب دیدم بابک خریده...گفتم فوقش ضرر میکنم یقه اشو میگیرم...:d

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود؛
            هنوز جا داره دکتر جان. من امروز باز هم خریدم از 660 تومان تا الان خریدار بودم تو فملی
            شرکت های معدنی دوره بازگشت سرمایشون زیر 2 ساله معمولا، تا مجمع امکان داره به قیمت قبل از افزایش سرمایه تابستون پارسال برسه (1500 تومان)
            ...مگه سید جماعت این دونیا و اون دنیا دست ادمو بگیره....سلام یاسر جان خوبی....قبل از حذف مطالب پستتو تو تا
            یکم دیدم لیون بازی....شب برات یه مطلب و اینفو گرافی فیلمو میزارم..
            ...سید چرا سرش بازی در میارن....ولش کنن بره بالا وقت ندارییمم...دنیا داره تموم میشه....

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

سبد
              شدوص 30% --- شیراز 70%

No Money :( دکتر چند میلیاردی داری کارد به کارت کن :D
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

خرید فایرا...
                خب از همین جا خیلی افت کنه از 800 میره تا 780..
                به 4 درصد هم نمی رسه...
                ما هم صبوریم... باش می مونم تا بهمن ..گزارشش که بیاد چنان برگرده که همه رو مهوت کنه.. مگه نه بابک؟ /:)
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود؛
                  ...مگه سید جماعت این دونیا و اون دنیا دست ادمو بگیره....سلام یاسر جان خوبی....قبل از حذف مطالب پستتو تو تا
                  ...سید چرا سرش بازی در میارن....ولش کنن بره بالا وقت ندارییمم...دنیا داره تموم میشه....

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

ضمنا مهرداد منم مطالب تو و یاسر رو دیدم راجع به لیون... امشب که نه.. فردا شب راجع بهش مطلب چسبناکی در تاپیکت خواهم نبشت...
                    موضوع مرغ ها و تخم ها هم طرفش تو نبودی جیگر..:d
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود بر مهربان عزیز؛ شما نگهبان خورشیدی نباید بگذاری دنیا تموم بشه دیگه...
                      بازی سرش هم تموم میشه، بازی زیر سر همسایمونه! بعضی وقتا ک حرصم میگیره از این ور دیوار مشت میزنم که اون ور دیوار بفهمند زیاد با سهم بازی نکنند!

فملی بشه 1000 تومان میشه فولاد 480 تومانی که متعادل میشه اونجا...

لیون هم عشقه!!!

راستی!! بعد اینکه 20 سال پیش فهمیدن با امام موسی کاظم فامیل هستم و بعد اینکه 15 سال پیش فهمیدم با دکتر شریعتی هم فامیل هستم 2 ماه پیش فهمیدم با آلفرد هیچکاک هم فامیل نسبی هستم!! الان دو روزه کف زمین پخش شدم نمیتونم بین این سه، رابطه برقرار کنم!!! #-o
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

[QUOTE=شاهین محلوجی;256090]سبد
                        شدوص 30% --- شیراز 70%

No Money :( دکتر چند میلیاردی داری کارد به کارت کن :D[/QUOTE]
                        ...جان شاهین میخوام حمید اعرابی نباشه اگه دروغ بگم امروز صبح رو میز همکارام یه 500 تومنی یه 1000تومنی دیدم برداشتم گذاشتم تو جیبم از صبح دادو بیداد که بابا این پول مارو بده....یه دو-3 تا قبض دارم یه مرامی میزاری شناسه پرداخت رو بدم...

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

[quote=مهربان;256096]
                          در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                          سبد
                          شدوص 30% --- شیراز 70%

no money :( دکتر چند میلیاردی داری کارد به کارت کن :d[/quote]
                          ...جان شاهین میخوام حمید اعرابی نباشه اگه دروغ بگم امروز صبح رو میز همکارام یه 500 تومنی یه 1000تومنی دیدم برداشتم گذاشتم تو جیبم از صبح دادو بیداد که بابا این پول مارو بده....یه دو-3 تا قبض دارم یه مرامی میزاری شناسه پرداخت رو بدم...
                          ای بابا دکتر این دوروز دنیا ارزش نداره پولایی که تو بالشت قایم کردی خرج کن:-? 21 دسامبرم گذشت وقتی نمونده:d
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                            ضمنا مهرداد منم مطالب تو و یاسر رو دیدم راجع به لیون... امشب که نه.. فردا شب راجع بهش مطلب چسبناکی در تاپیکت خواهم نبشت...
                            موضوع مرغ ها و تخم ها هم طرفش تو نبودی جیگر..:d
                            ...ممد منتظر تحلیل نابت هستم....ممد امروز چند تا حرکت زدم گند زدم....سر درد هم دارم همی...نمیدونم مال فشار خونه یا فشار هوا...:d...
                            ....من نقش خروس فیلم روبازی میکنم....>:)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

[quote=شاهین محلوجی;256099]

ای بابا دکتر این دوروز دنیا ارزش نداره پولایی که تو بالشت قایم کردی خرج کن:-? 21 دسامبرم گذشت وقتی نمونده:d
                              ....بابا صدات از جای گرم بلند میشه....شاهین تو بانک کار نمیکنی یه وام با شرایط اسان بدی...باقیات صالحات کن اجل یقه اتو گرفت توشه اخرت جمع کرده باشی...:d:">

نظر

• حميد كيا
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 35

خريد سنگين شاراك
                                آقا ما اول ميخريم بعد نظر ميپرسيم:d نظر اساتيد چيه؟
                                [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X