ادم داره کم کم میترسه روزی 15 میلون پر که نمیشه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
علاوه بر بحث اعتباری ها و بستن نمادها که باعث منفی شدن بازار شده این خبرم تاثیر داشته
وزیر اقتصاد خبر داد: بررسی چگونگی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...براحتی الان میشه سهامای خوب و پر پتانسیل رو شناسایی کرد...سهامایی که تو بازار منفی استوار یا با حداقل تولرنس منفی ایستادگی میکنند و کف ها اینجا شناسایی میشه....
..فولاد 469....مس 765...شپدیس زیر 6000 نداره....کگل زیر 1220 نداره.....دوستان الان بهترین موقعیته که سبد رو از این سهام پر کرد و به انتظار نشست.....
و عرض ارادت
به لیست متین و بحق شما کنور را اضافه میکنم که نشون می ده پایین 2800 ندارهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
فروش مابقی کهرام
خرید فاسمین
نظاره گر معاملات فولاد
انتظار برای بازگشایی ذوب!(که باز نشد و فقط خبر عرضه ی مجددش اومد!)
نظر
-
امروز فقط نظاره گر بودم. غولها همه باهم سقوط آزاد کردن. بازار واقعاً روانی شده. یه مشت قند و قوری و پشمک و شمشک بالا اومدن. ماه درخشنده چو پنهان شود - شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدکتر جان با درود
و عرض ارادت
به لیست متین و بحق شما کنور را اضافه میکنم که نشون می ده پایین 2800 نداره[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postوحید جان از شما انتظاری بیشتراز این داشتم. در قیمتهای فروش شما تعداد قابل ملاحظه ایی حق تقدم معامله نشده است.
اگر منظورتون اینه که تعداد کم خریدم و فروختم و انتظار معاملات سنگین تر از من داشتید باید خدمتتون عرض کنم که الان نقدینگی چندانی ندارم
کلا امروز 9هزار حق تقدم خریدم و فروختم و مجدد همون تعداد رو در 601ریال جایگزین کردم و مثل شماها پولدار نیستم!!
اگرم منظورتون از انتطار اینه که الکی گفتم خریدمو و فروختم باید بگم که چه نیازی به این کار است؟؟درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر